25 april 2013

André Oktay Dahl ansatt i Gambit H+K

Stortingsrepresentant André Oktay Dahl begynner i Gambit H+K etter at han er ferdig på Stortinget til høsten. Han er i dag Høyres justispolitiske talsmann og andre nestleder i justiskomiteen. Oktay Dahl er utdannet jurist.
André Oktay Dahl ansatt i Gambit H+K
(André Oktay Dahl sammen med Ole Tom Nomeland og Jan Ottesen)


André Oktay Dahl vil inngå i Gambit H+Ks samfunnsavdeling, men vil jobbe bredt med kunder innenfor selskapets tjenesteområder. 


- Det er en åpenbar styrke for vårt politiske topplag at høyreprofilen Oktay Dahl velger å starte hos oss til høsten. Han har vært en markert stortingspolitiker i mange år og har i tillegg erfaring fra både kommune- og fylkespolitikk. Vi er veldig glade for å ha fått ham med på laget, sier Jan Ottesen, leder av avdeling for samfunnskommunikasjon i Gambit H+K.


- André Oktay Dahl har lang erfaring fra «å stå i media». Han vil ha et svært godt utgangspunkt for å gi råd til ledere i deres mediearbeid, både når det gjelder å få på saker, delta i debatter og håndtere vanskelige situasjoner, sier Ottesen.
 
Ser fram til nye utfordringer
- Når jeg til høsten gir meg som stortingspolitiker, gleder jeg meg veldig til å gå løs på nye utfordringer i jobben som kommunikasjonsrådgiver. Jeg syntes Gambit H+K er spennende sted med et bredt fagmiljø innen de fleste sider av kommunikasjonsfaget. Det har vært svært givende å være politiker, men nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe annet. Jeg ser veldig fram til å starte i Gambit, sier Andrè Oktay Dahl.
 
I Gambit H+K vil Oktay Dahl bli kollega med blant andre partifelle og tidligere statsråd Ansgar Gabrielsen, tidligere statssekretær Terje Moland Pedersen (Ap), tidligere statssekretær Roger Sandum (SV), tidligere stortingsrepresentant og oslopolitiker Trond Jensrud (Ap), tidligere høyrerådgiver Borghild Eldøen og tidligere KrFU-leder og politisk rådgiver David Hansen.
 
André Oktay Dahl vil først starte i jobben etter at nytt Storting er konstituert. Han vil ikke bli involvert i noen saker eller kundeforhold hos Gambit H+K før han formelt tiltrer. Oktay Dahl vil fullføre sitt verv som stortingsrepresentant for Akershus Høyre ut stortingsperioden. 

Kontakt :