1 juni 2015

Frokostseminar om sponsing og risk management

Fredag 12.juni arrangerer Gambit H+K, i samarbeid med KNS, et gratis frokostseminar som en kickstart på Færderseilasen. Seminaret har fått navnet «Sponsing – er det verdt risken?». Her vil man kunne møte Team Vestas, McDonalds og Gambits eksperter som uttaler seg om sponsing og risk management.

Påmelding til Hans Petter Gramer via sport@gambit.no
Frokostseminar om sponsing og risk management
Sponsing utgjør en stadig større del av markedsmiksen, men risikofritt er det ikke!
Hva gjør du når den du sponser ikke leverer, dummer seg ut eller rett og slett gjør noe utilgivelig? På frokostseminaret får du sjekklisten du trenger, i tillegg til to spennende case:
Team Vestas skulle konkurrere om seier i det prestisjetunge Volvo Ocean Race, men allerede på den 2. etappen (av 9) endte seileeventyret med katastrofe for vindmølleprodusenten og sponsoren Vestas, da båten blåste opp på et rev og havarerte i Det Indiske Hav utenfor Mauritius.
Båten var så skadet at man måtte stå over de neste fem etappene og fiaskoen var et faktum. Sponsoratet hadde åpenbart vært en gigantisk feilvurdering fra Vestas side. Eller?
Hør Morten Kamp Jørgensen fortelle historien om hvordan Team Vestas snudde fiasko til suksess ved å gjenoppbygge båten til de to siste etappene, og ved å involvere publikum på en måte som ga sponsoren all den oppmerksomhet man ønsket seg, og mere til!
- «Vi ville aldri latt dem sponse våre utøvere!» Slik ble McDonald’s sponsorat av det svenske skilandslaget i 2014 kommentert av det norske skiforbundet, og plutselig var sponsoratet den store snakkisen i norsk og svensk presse.
Raymond Mankowitz forteller om bakgrunnen for avtalen og om hvordan man taklet den norske kritikken i Sverige, mens Pia Martinsen Mellbye deler erfaringer fra reaksjonene i Norge.


Sted: Vika Atrium Konferansesenter, Dronning Maudsgt. 10 (Aker Brygge). 
Når: Fredag 12.juni
Tid: Kl.08.00-0955