15 november 2011

Gambit H+K åpner kontor i Stavanger

Som første internasjonale kommunikasjonsnettverk etablerer Gambit H+K seg i Stavanger.
Gambit H+K åpner kontor i Stavanger
- Gambit H+K har store kunder i Stavanger allerede, og vi ser et stort potensial i næringslivet på Vestlandet. Etter en stødig vekst i Oslo-regionen de siste årene, er det naturlig å se på mulige vekstområder utenfor det sentrale østlandsområdet. Mange av bedriftene på Vestlandet er dessuten internasjonalt orientert, og vi håper flere vil få glede av et byrå som kan hjelpe dem ut i verden, legger Nomeland til.


Bredt spekter
Gambit H+Ks brede spekter av kommunikasjonstjenester, fra lobbyvirksomhet, pressearbeid og branding – til digital kommunikasjon, krisekommunikasjon og kommunikasjonsstrategier blir lettere tilgjengelig gjennom Stavanger-kontoret.


- Når vi nå har folk på bakken i Stavanger vil vi også kunne jobbe mer operativt for virksomheter i området. Noen organisasjoner er kanskje ikke er klare til å ansette sin egen kommunikasjonsrådgiver, men ser at de trenger en person til å jobbe aktivt med for eksempel mediehåndtering. Andre har behov for flere operative hender, eller prosjektkompetanse. Kontoret vil trekke på ressurser fra hele nettverket, samtidig som et Stavanger-kontor gjør det lettere for våre folk i Oslo å gjøre jobber for selskaper i regionen, sier Nomeland.


Publisert 15.11.11