24 september 2010

Gambit H+K overtar Colt Kommunikasjon

Styrker sin satsing på sosiale medier og digital kommunikasjon med overtakelsen av Colt.
Gambit H+K overtar Colt Kommunikasjon
Digitalbyrået Colt Kommunikasjon avvikler sin virksomhet. Gambit H+K har inngått en avtale med Colt Kommunikasjon om at medgründerne Marius Myhrvold og Ole Emil Johnsen starter i Gambit 1. september. Avtalen innbefatter også at strukturkapital, merkevaren og andre verdier overdras til Gambit H+K med umiddelbar virkning.


- Vi styrker vår satsning på digital kommunikasjon ved å ta over Norges fremste byrå innen sosiale medier og digital PR. Med på laget får vi to av PR-bransjens elitespillere innen dette segmentet, sier  Lars Erik Grønntun, administrerende direktør i Gambit H&K.


- Marius Myhrvold og Ole Emil Johnsen har på kort tid bygget seg opp solide erfaringer, og vist seg som svært faglig dyktige. Overgangen til Gambit H+K gjør oss i stand til å sette ytterligere fart i arbeidet vårt med å integrere digital spisskompetanse på tvers av samtlige tjenesteområder i byrået.


Resultatet for kundene blir økt mulighet til å benytte nye kanaler, enten de har behov for krisekommunikasjon, merkevarebygging, kampanjer eller livsstils-PR. Teamet fra Colt hjelper oss å tilby markedets beste kombinasjon av rådgivningstjenester, sier Jakob Skåltveit, leder for tjenesteområdet Digital PR i Gambit H+K.


- Dette er et skritt i riktig retning for oss. Vi hadde flere valgmuligheter, men det å bli en del av Norges største kommunikasjonsbyrå var utslagsgivende for resultatet. Kompetansebredden i Gambit gir oss en unik mulighet til å videreutvikle oss. Vi ser frem til å starte allerede 1. september, sier Marius Myhrvold og Ole Emil Johnsen.


Marius Myhrvold (1983) og Ole Emil Johnsen (1983), går inn i stillinger som rådgivere i basen for markedskommunikasjon. De er begge medgründere i Colt og har bred erfaring fra sosiale medier og digital PR. I Gambit vil de jobbe blant annet innenfor områdene markedskommunikasjon, teknologi og digital PR.


**


For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt:


Marius Myhrvold, byråleder i Colt Kommunikasjon: 930 82 265


Publisert 24.09.10

Kontakt :

Lars Erik Grønntun
Chairman & CEO H+K Strategies EMEA, gründer og arbeidende styreleder Gambit H+K

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: larserik.gronntun@hkstrategies.com