10 mai 2012

Gambit H+K på student-toppen

Gambit H+K er kåret til Norges mest attraktive kommunikasjonsbyrå blant landets økonomistudenter.
Gambit H+K på student-toppen
Årets KarriereBarometer viser at norske økonomistudenter vurderer Gambit H+K som den mest attraktive arbeidsgiveren blant landets kommunikasjonsbyråer. Dette er en gledelig nyhet for administrerende direktør Ole Tom Nomeland:


- For første gang rangerer vi høyt oppe på en slik måling, og foran andre aktører i vår bransje. Det er en hyggelig honnør for den tilliten vi har bygget opp i studentmiljøene.


Studentundersøkelsen viser at Gambit H+K har lykkes med å bli mer synlige blant norske studenter.


- Vi har som en klar målsetting å være en attraktiv aktør for nyutdannede og har en god del kontakt inn mot disse miljøene gjennom året. Denne målingen indikerer at vi har kommet på radaren til en veldig
viktig gruppe potensielle kandidater. Mange av kandidatene vi tar inn
til jobbintervju kommer gjerne fra både BI, NHH og NTNU, sier Nomeland.


5000 studenter har vurdert hvor attraktivt ulike organisasjoner er som arbeidsgiver. Av 150 selskaper er Gambit H+K rangert som Norges 28. mest attraktive arbeidsgiver. Gambit H + K er rangert foran flere store selskaper som tradisjonelt har vært populære blant norske økonomistudenter.


- Det er jo gøy å se at vi rangeres på linje med mange av de mest fremtredende aktørene i norsk næringsliv. Slikt blir man først og fremst ydmyk av, men ikke minst er det motiverende. Målet er jo å være det mest attraktive miljøet for PR-rådgivere i Norge, sier han.


Komplett liste over økonomistudentenes drømmearbeidsgivere finner du her /http://www.studenttorget.no/index.php?artikkelid=10976&expand=4631,6715&show=6715).
Publisert 10.05.12