1 november 2012

Gambit H+K vant VM-gull i PR

Under den globale prisutdelingen SABRE Awards i USA i går ble det gull til DNB og Gambit H+K. Den prestisjetunge prisen ble vunnet for DNBs navneskiftkampanje på Facebook for et år siden.
Gambit H+K vant VM-gull i PR
SABRE Awards globale priser ble delt ut under PR Summit i Miami tirsdag. På konferansen feires de 50 beste PR-kampanjene i verden fra 2012. DNB-kampanjen ble utpekt som verdens beste PR-kampanje for bank og finansielle tjenester.


- Det er ekstra stas å vinne når man deltar i internasjonale konkurranser. 11.11.11-kampanjen var utrolig morsom å jobbe med. Vi fikk en krevende og ambisiøs utfordring av DNB, og vi er stolte av hvordan dette ble løst, sier Ole Tom Nomeland administrerende direktør i Gambit H+K


Om kampanjen
I forbindelse med lansering av ny identitet 11. november 2011, arrangerte DNB en konkurranse på Facebook for å engasjere hele det norske folk i utviklingen av fremtidens bank. Hvert 11. minutt i 11 timer fra kl. 11.00 den dagen stilte DNB ett nytt spørsmål om hva som skal kjennetegne bank i fremtiden. Det beste rådet ble belønnet med kr. 1 111,-


Over 35 500 innspill ble publisert på bankveggen, noe som tilsvarer nesten et svar hvert sekund. Aldri før har en integrert kampanje i Norge hatt større engasjement på så kort tid.


DNB er både overrasket og glade
- Dette var en veldig hyggelig overraskelse. Vi har gjort veldig mye spennende og nyskapende sammen med Gambit siden samarbeidet startet. Og viktigst for oss er at prosjektene skaper håndfaste resultater, sier Nina Hareide-Larsen, Head of Social Media i DNB.


Les mer om SABRE awards her: Årets 50 beste PR-kampanjer


Om Gambit H+K
Gambit H+K er et av Europas ledende kommunikasjonsbyrå. Selskapet ble etablert i 1995 og har i dag 85 ansatte som tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. En sentral del av Gambit H+Ks tjenester er knyttet til samfunnskommunikasjon og selskapet har rundt 25 rådgivere med bakgrunn fra politikk, organisasjoner og offentlige etater. Gambit H+K har kontorer i Oslo og Stavanger og er en del av det internasjonale byrået Hill+Knowlton Strategies.


Gambit-teamet bestod av: Marius Myhrvold, Arve Øverland, Jakob Skåltveit, Ole Emil Johnsen, Henriette Paus, Leonard Kongshavn, Hanne Kirkebøen, Nils Fredrik Wisloff, Dag Eirik Clausen, Anders Molstad, Marte Schei, Rina Brunsell Harsvik. Kundeforholdet ledes av byråleder Ole Tom Nomeland.


Publisert  01.11.12