10 oktober 2014

Gambit Hill+Knowlton ansetter (søknadsfrist 15.oktober)

Liker du å få ting til skje? Ønsker du å starte din karriere i et ledende byråmiljø? Trigges du av tanken på å bli utfordret fra første dag på jobben, være med å sette dagsorden og å skape kommunikasjon som bryter lydmuren?

Da kan du være den vi er ute etter. Vi er på jakt etter nye kommunikasjonstalenter til oppstart høsten 2015.
Gambit Hill+Knowlton ansetter (søknadsfrist 15.oktober)
Hva får du hos oss?
En jobb i Gambit H+K gir deg de beste forutsetningene for å lykkes med en karriere innen kommunikasjon. 
Du får jobbe sammen med dyktige og jordnære kolleger. Du får lære av noen av Norges mest erfarne innen sine fagfelt. Du blir utfordret, får en bratt læringskurve og etter hvert får du mulighet til å delta på Hill+Knowltons internasjonale utviklingsprogrammer.
Vi er nemlig en sentral del av et av verdens største PR-nettverk, Hill+Knowlton, og det betyr at du får muligheten til å jobbe på internasjonale team med spennende kunder fra hele verden.
Du kan se noe av det vi jobber med her.
Hos oss kan du jobbe som rådgiver innen selskaps- og samfunnskommunikasjon, eller i vår avdeling for markedskommunikasjon. Du kan også jobbe med kreativ idéutvikling og kampanjer i Bisqit.
Vi setter ofte sammen team på tvers av avdelinger, og du får muligheten til å jobbe med prosjekter, kunder og kolleger på tvers av både bransjer og disipliner. Slik kan du både spisses innen enkelte disipliner, og samtidig få bred erfaring fra nye bransjer og problemstillinger.
Hvem ser vi etter?
Du er god til å få ting til å skje, og du liker å jobbe med flere prosjekter av gangen. Vi setter pris på at du tar initiativ og at du har evnen til å formulere deg på en engasjerende måte. 
Som rådgivere er vi avhengig av tillit hos våre kunder for å skape de beste løsningene. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med nøkkelpersoner på ulike nivåer.
Vi ser for oss at du som søker er nyutdannet eller fullfører utdanningen din i løpet av våren 2015, og at du er klar for å begynne hos oss høsten 2015.
Hvem er Gambit Hill+Knowlton?
Blant dine nye kolleger treffer du siviløkonomer, designere, ingeniører, medievitere og journalister, for å nevne noen. Med andre ord, vi er på jakt etter dyktig folk uavhengig av fagbakgrunn.
I Norge holder vi til i Oslo og Stavanger. Hovedkontoret for Hill+Knowlton EMEA er lagt til Oslo og er integrert med Gambit H+K i Norge. Her kan du se Hill+Knowltons kontorer over hele verden.
Høres dette ut som noe for deg?
Da kan sende oss noen ord om hvorfor du er et kommunikasjonstalent, et par eksempler på tilfeller du har fått noe til å skje og hva du kan bidra med i Gambit Hill+Knowlton eller Bisqit til stilling@gambit.no. I tillegg vil vi gjerne at du legger ved CV og karakterutskrift/vitnemål fra studier etter videregående.
Søknadsfrist: 15.oktober