1 mars 2012

Gambit skifter navn

Hill & Knowlton skifter navn internasjonalt, og blir Hill+Knowlton Strategies. Det gir også navne- og logobytte i Norge.
Gambit skifter navn
Det nye navnet, som i Norge vil bli Gambit Hill+Knowlton Strategies, reflekterer en økt satsning globalt på strategisk kommunikasjon, understøttet av forskning og innsikt. Til daglig vil vi i Norge bruke kortformen Gambit H+K.


- Logo- og navnebyttet vårt vil ikke endre noe i de daglige leveransene fra Gambit, men tydeliggjør det strategiske aspektet ved jobben vi gjør, og gir oss samtidig noe å strekke oss etter. En hel del av virksomheten til Gambit Hill+Knowlton Strategies handler om taktiske tiltak for våre kunder, men i bunn ligger det alltid gode, strategiske råd og målsetninger, sier Ole Tom Nomeland, administrerende direktør i Gambit Hill+Knowlton Strategies.


Navnebyttet har også innvirkning på Europa-regionen til Hill+Knowlton Strategies, som fra og med i år ledes fra Oslo av Lars Erik Grønntun. Vi får også nytt maildomene, noe som betyr at alle e-postadresse vil avsluttes med @hkstrategies.com, i stedet for @hillandknowlton.com.
Publisert 01.03.12