15 november 2012

Gambit styrker laget

De siste månedene har Gambit rekruttert et sterkt lag av nye rådgivere, som blant annet inkluderer tidligere statsråd Ansgar Gabrielsen.
Gambit styrker laget
Gabrielsen er ansatt i Gambit Hill+Knowlton Strategies som seniorrådgiver i avdelingen for samfunnskommunikasjon. I Bondevik-regjeringen var han næringsminister fra 2001-2004 og helseminister fra 2004-2005. Gabrielsen har sittet åtte år på Stortinget og vært ordfører i Lindesnes. Han har bred styreerfaring og sitter i dag som styreleder i blant annet kulturstiftelsen Cultiva og i stiftelsesforeningen og som nestleder i Helse Sør-Øst.


– Med Ansgar Gabrielsen på laget får vi nå et meget komplett rådgivermiljø innenfor samfunnskommunikasjon. Gambit H+K har lenge vært det bredest sammensatte byrået på dette området. Nå styrker vi oss ytterligere, sier adm. dir. i Gambit H+K, Ole Tom Nomeland.


En annen erfaren rådgiver som nå blir en del av Gambit-fellesskapet, er Dag R. Abrahamsen. Han skal jobbe i avdelingen for selskapskommunikasjon, og har over 20 års erfaring fra helserelaterte selskaper og organisasjoner. Tidligere har han også jobbet med blant vannspørsmål, fornybar energi, IT og eiendom. På selskapsavdeilngen har også Jonatan Fægri gjort et aldri så lite comeback. Jonatan jobbet i Gambit fra 2006 til 2009, og har nå kommet tilbake til oss etter å ha jobbet tre år som selvstendig rådgiver.


Flere på marked
Avdelingen som har fått det største løftet i antall ansatte er markedsavdelingen. Her er hele 10 nye personer på plass, med variert kunnskap og erfaring, som sammen vil løfte rådgivermiljøet i Gambit til nye høyder.


Vidar Kvien har bakgrunn som kreativ utvikler i Isobar og rådgiver ved Høgskolen i Buskerud, hvor han også har tatt sin bachelorgrad i visuell kommunikasjon.


Charlotte Gundhus er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved BI, og har blant annet vært kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg samt foredragsholder innen rekruttering og employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon.


Scott Olav Allan har en bachelorgrad i film- og fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer, og fullfører nå en mastergrad i journalistikk fra Høyskolen og Universitetet i Oslo.


Tinashe Bakasa Roll er Gambits nye showroom manager, og har tidligere jobbet i Star PR samt drevet By Malene Birger- butikken på Høyer EGERtorget. Hun har også vært butikksjef hos Bik Bok og jobbet som modell, stylist og castingansvarlig for reklamefilmer og TV.


Vaishali Lara Kathuria har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH og Bocconi University i Milano, med en major i Marketing and Brand Management. Masteroppgaven sin skrev hun i samarbeid med Gucci om kommunikasjon av CSR i luksusbransjen.


Bjørnar Løvtangen kommer fra Luftforsvaret hvor han har jobbet med grafisk design og rekruttering. Før det studerte han grafisk design ved NKF.


Madeleine Skjelland Eriksen kommer fra en treårig grafisk design-utdannelse ved Westerdals School Of Communication. Det siste året på Westerdals var hun en del av det studentstyrte byrået Studio3, der hun blant annet arbeidet med kunder som Snowboardforbundet, Westerdals, Slipstream, Oslo Open og Holder De Ord.


Kjetil Bergtun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI med spesialisering innen prosjektledelse og sosiale medier. Tidligere jobbet han med digital kommunikasjon i det globale mediebyrået Maxus. Kjetil sitter som styremedlem i Dataforeningens faggruppe for sosiale medier.


Marta Orleanski har en master i økonomi og har studert både i Trondheim, California og Buenos Aires. Hun har tidligere jobbet som business controller i Hydro og som strategisk kunderådgiver i Google.


Silje Gomnæs er utdannet avisjournalist ved NKF, og har erfaring fra både forbrukerjournalistikk samt Bergens Tidende og ABC Nyheter.Publisert  15.11.12