15 februar 2013

Gambit vokser i Stavanger med lokal ekspertise

Det internasjonale kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton Strategies slår seg sammen med lokale Eldøen kommunikasjon, og styrker sin satsing i Stavanger-regionen.
Gambit vokser i Stavanger med lokal ekspertise
(F.v.: Ola Bøsterud (seniorrådgiver, Gambit H+K), Borghild Eldøen (daglig leder, Eldøen kommunikasjon), Charlotte Sørås (nyansatt, Gambit H+K) og Henrik Arnestad Salthe (assisterende rådgiver, Gambit H+K))Gambit etablerte seg med eget kontor i Stavanger i november 2011, og vokser nå videre i regionen.


- Vi har siden oppstarten i Stavanger fått flere kunder her i regionen, og et naturlig steg videre har derfor vært å styrke laget vårt på Vestlandet. Vi har nå inngått et samarbeid med Borghild Eldøen i Eldøen kommunikasjon, og får dermed den kanskje aller mest erfarne kommunikasjonsrådgiveren i Stavanger-regionen med på laget. I tillegg har vi også rekruttert det unge talentet Charlotte Sørås for å bygge videre på satsingen, sier administrerende direktør i Gambit Hill+Knowlton Strategies, Ole Tom Nomeland. 


- For Eldøen kommunikasjons kunder betyr samarbeidet med Gambit at vi får tilgang til et stort og proft miljø i Oslo. Sammen kan vi også tilby en betydelig bredde innenfor kommunikasjonsfaget, der Gambit blant annet har et stort team som jobber med digital PR, kampanjer, markedskommunikasjon og samfunnskontakt opp mot politiske miljøer i Oslo, i tillegg til omfattende internasjonal tilstedeværelse, sier Borghild Eldøen.


Satser bredt
- Gambit er ikke bare Norges største kommunikasjonsbyrå, men også det kommunikasjonsbyrået som er størst innenfor energisektoren. Derfor er det naturlig for oss å satse i Stavanger. Det er også tydelig for oss at det er rom for et helintegrert kommunikasjonsbyrå i regionen, sier Ola Bøsterud. Han er seniorrådgiver i Gambit, og er også leder av Hill+Knowlton Strategies’ europeiske energipraksis.


Siden 2011 har Henrik Arnestad Salthe representert Gambit i Rogaland, og satset spesielt på kunder innenfor energisektoren. Nyrekrutteringene gjør blant annet at Gambits tilbud på støtte i kriser styrkes lokalt.


- Samarbeidet med Eldøen kommunikasjon og rekrutteringen av Charlotte Sørås vil også styrke Gambits satsing mot andre sektorer som eiendomsselskaper, reiseliv og mat, samferdsel og offentlige virksomheter. Borghild har en viktig samfunnsbakgrunn som vil styrke vår seniorkompetanse på dette området, sier Jan Ottesen, som leder samfunnsavdelingen i Gambit H+K. 


I Gambit H+K vil Borghild Eldøen blant annet jobbe sammen tidligere næringsminister Ansgar Gabrielsen og de tidligere statssekretærene Roger Sandum og Terje Moland Pedersen. 


Borghild Eldøen (54) er blant Stavanger-regionens mest erfarne kommunikasjonsrådgivere og har i 14 år gitt gode råd til  lokale bedrifter og offentlige virksomheter. Hun har bakgrunn fra politikk, journalistikk, reiseliv, markedsføring og informasjon. Eldøen har blant annet jobbet som politisk rådgiver i Kirke- og undervisningsdepartementet, journalist i ulike medier gjennom sju år, informasjonssjef i Hetland Sparebank, direktør for informasjon og samfunnskontakt i oljeselskapet Amoco og reiselivsdirektør i Stavanger. Eldøen er fast medlem av pressestaben ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge. 
Hun er utdannet journalist med tillegg innen reiselivs-, organisasjons- og strategifag. 


Charlotte Sørås (30) er i dag kommunikasjonsrådgiver i Nor PR og har tidligere vært daglig leder i stiftelsen Ung Agenda, hvor flere bedrifter og kommuner i Stavanger-regionen deltok. Hun har også arbeidet i Ernst & Young og SAS Component, og vært praktikant ved FNs miljøprogram UNEP i Nairobi, Kenya. Sørås har en bachelorgrad i Spatial Design fra Falmouth College University, og studerer sosiologi med spesialisering innenfor samfunssikkerhet og krisehåndtering ved Universitetet i Stavanger. Hun er også registrert oversetter og tolk gjennom Integregings og mangfoldsdirektoratet (IMDi).

Kontakt :