11 mai 2012

Gratis frokostmøte om rekruttering og kommunikasjon

Tirsdag 12. juni inviterer Gambit Hill+Knowlton Strategies til frokostmøte på Victoria Hotell i Stavanger.
Gratis frokostmøte om rekruttering og kommunikasjon
Tema for seminaret er "Hvordan bedrifter og organisasjoner kan bruke kommunikasjon for å rekruttere flere og bedre folk, og for å beholde de kloke hodene som allerede arbeider i selskapet.


Frokostmøtet arrangeres av Gambit Hill+Knowlton Strategies, som er Norges største kommunikasjonsbyrå, med kontor i Oslo og i Stavanger. Gambit H+K har et eget team som jobber med HR og internkommunikasjon opp mot flere av Norges aller største selskaper.


Om foredragene:


Hvordan kan vi kommunisere oss til bedre ansatte?
Mange norske bedrifter sliter med å få tak i nok og riktig arbeidskraft. Trender peker på viktigheten av at HR og kommunikasjonsfunksjonene samarbeider om å skape synlighet eksternt og sette organisasjonen i stand til å levere på de løftene man avlegger. Men hvordan kan vi bruke kommunikasjon for å bli mer attraktive arbeidsgivere, få flere og bedre jobbsøkere og beholde de vi allerede har ansatt?


May Kristin Haugen leder Internkommunikasjonsavdelingen i Gambit Hill+Knowlton Strategies, og har ledererfaring fra flere større virksomheter, blant annet Telenor, Aktiv Kapital og Aschehoug forlag.


Sosiale medier – Fra risikomoment til bedriftens beste profileringskanal
Ansattes bruk av sosiale medier er noe mange virksomheter oppfatter som en risiko. Men hvordan kan vi redusere risikoen og heller bruke sosiale kanaler til positiv merkevarebygging for vår bedrift og vår kompetanse?


Ingeborg Volan er digitalrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies, og er en av Norges mest brukte foredragsholdere om sosiale medier og digital kommunikasjon. Ingeborg jobber spesielt med strategiutvikling rundt digital kommunikasjon og sosiale medier.


Praktisk informasjon:
Sted: Victoria Hotel, Skansegaten 1, Stavanger.
Tid: Tirsdag 12. juni 08.00-10.00, inkludert frokostservering.Målgruppe:
Ledere, HR-medarbeidere og kommunikatører i privat og offentlig sektor.


Meld deg på til henrik.salthe@hkstrategies.com
Publisert 11.05.12