Aktuelt

31 mai 2017
To  nye priser til Gambit H+K og Norad
23 mai 2017
Tre av tre mulige for Gambit H+K under årets SABRE Awards.
3 mai 2017
Peter Jacob Jacobsen var på utveksling til H+K sitt Brüssel-kontor.
10 april 2017

Oppdrag i Makedonia: Sebastian Eidem, Maria Angell-Dupont og Johan Wilskow
18 august 2016
De neste månedene skal Stortinget diskutere hvordan vi skal forsvare landet vårt, og hvor mye det skal koste. Derfor var ekstra stort da vi fikk en smakebit og et innblikk i diskusjonene som skal prege Stortinget denne høsten. 
20 juni 2016
Årets utgave av Maktens språk ser på hva næringslivet kan lære av politikken og hvordan man driver effektive grasrotkampanjer. Ikke minst skal vi analysere sluttspurten på den amerikanske valgkampen.
11 mai 2016
Maria Angell Dupont er ansatt som ny spesialrådgiver og får ansvaret for å lede vår satsning på teknologi. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i IKT Norge. 
4 mai 2016
Vil du være «komponist» i vårt kreative orkester? Vi ønsker å lage enda flere kreative kommunikasjonskampanjer for våre kunder. Til å styrke laget bak morgendagens kampanjer er vi på jakt etter en ny konsulent for kreativ konseptutvikling - en som virkelig brenner for å utvikle ideer som engasjerer. 
6 april 2016
SXSW er over for i år. Ti dager med det ypperste innen film, musikk og teknologi er et hardt maraton, selv for den mest drevne festivaldeltaker. Her kommer en kort oppsummering av fem av temaene som preget festivalen. Helt uten kø. Helt uten mas.
29 mars 2016
Amerika står ved et dramatisk veiskille. Klarer Trump å slå Clinton? Vær tilskuer når valget skal avgjøres, geleidet av erfarne og glødende engasjerte seminarledere.
11 mars 2016
Hurtigruten stokker om PR-innkjøpene sine, og etter en internasjonal tilbudskonkurranse sentraliserer de sine globale PR-aktiviteter hos oss i Gambit H+K.
10 mars 2016
Kulturen går glipp av sponsorinntekter fordi ledere i næringslivet er mer komfortable med idrett som arena enn kultur. Det sa Stein Olav Henrichsen, direktør ved Munchmuseet, på vårt frokostseminar. 
29 februar 2016
Vi har undertegnet en samarbeidsavtale med det kreative byrået Gefühl, som flytter inn i våre lokaler denne uken. 
29 februar 2016
Henrik Halvorsen tiltrer 1. mars som ny administrerende direktør i Gambit. Styreleder Lars Erik Grønntun lover høyere fart og tettere samarbeid med det internasjonale nettverket. 
1 februar 2016
Etter hard kamp med flere av de store byråene blir vi totalleverandør av PR-tjenester til Innovasjon Norge for de neste to årene.
25 januar 2016
The most influential week of the world is over. 2500 delegates at World Economic Forum Annual Meeting 2016 in Davos are now back at work reflecting on what they learned.
20 januar 2016
Det blir bølgeskvulp, måkeskrik og båtprat når Kontreadmiral Lars Saunes besøker oss til frokost.
 
19 januar 2016
Det står grønt på menyen når vi inviterer til lunsjseminar med byråd for byutvikling, Hanna Marcussen, torsdag 21. januar.
15 januar 2016
– Vi sier jo ja til mer enn vi sier nei til, sier stortingsrepresentant Rasmus Hansson. 
4 desember 2015
General Inspector of the Army, Major General Odin Johannessen elaborated on the forthcoming challenges and ambitions for the army, rounding of Gambit Defence Forum 2015.