5 januar 2012

Ingeborg Volan ny rådgiver i Gambit

Ingeborg Volan er ansatt i Gambit H+K som rådgiver i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun er en av Norges mest brukte foredragsholdere om digital kommunikasjon og driver bloggen Socialmedianordic.com.
Ingeborg Volan ny rådgiver i Gambit
Ingeborg kommer nå fra stillingen som Research Manager i Isobar og har jobbet med rådgivning innen digital kommunikasjon og sosiale medier i flere år, sist i Isobar og før det i Sermo Consulting. Hun har bakgrunn som journalist fra Sandefjords Blad og Avisa Nordland samt jobbet med nettjournalistikk ved Institutt for Journalistikk.


-Jeg gleder meg veldig til å arbeide med nye utfordringer innen strategisk digital og sosial kommunikasjon. Gambit har en fantastisk bredde i kompetanse og kundeportefølje som det vil bli spennende å få bidra inn i. Og ikke minst har selskapet en uttalt målsetting om å bli enda sterkere innen offentlig kommunikasjon. Det ser jeg fram til å få være en del av, sier Ingeborg Volan.


-Vi har over tid bygget opp et solid miljø innen digital kommunikasjon og Ingeborgs erfaring vil gi en ytterligere forsterkning. Hun passer godt inn i vår kultur og filosofi om å være både brede og spisse, sier
Philip Synnestvedt.


Publisert 05.01.12