1 mars 2012

Møt oss på vår nye blogg

Vi i Gambit H+K har lenge oppfordret mange av våre kunder til å begynne å blogge, og nå tar vi egen medisin. Via PR-bloggen Tankestue deler vi tanker, trender og kompetanse om kommunikasjonsfaget og om vår hverdag her i Gambit.
Møt oss på vår nye blogg
En blogg handler ikke om teknologi, web eller digital kommunikasjon – det handler om kommunikasjon, formidling av kompetanse og identitet.


Tankestue er et sted hvor vi i Gambit H+K kommer med et norsk perspektiv på trendene alle snakker om, tanker rundt kommunikasjonsfaget og et innblikk i vår hverdag her på huset.


- På denne bloggen vil vi dele av vår fagkompetanse – og forsøke å skape en arena for faglig diskusjon og
gjensidig læring. Målet er å vise noe av den mangfoldige kulturen byrået vårt har å by på – og forhåpentligvis inspirere deg som leser postene våre, sier Ole Tom Nomeland, administrerende direktør i Gambit H+K.


Innleggene er en lett blanding fra ulike sektorer og fagområder i Gambit H+K. Lars Erik Grønntun trekker linjen fra Mad Men til Wikileaks, og har blogget om demokratisering og transparens, Ida Hagtun skriver om livredding i sosiale medier, mens Hans-Petter Nygård-Hansen har 11 tips for å jobbe sikkert på iPad-en din. Du finner enda flere innlegg med fokus fra reiselivsbransjen til krisekommunikasjon og samfunnsansvar på Tankestue.


Bloggen er skrevet for ledere, kommunikatører og markedsførere i Norge. Vi håper dere vil være med å gi tilbakemeldinger, innspill og drive faglig meningsutveksling sammen med oss. Velkommen til Tankestue.


Publisert 01.03.12