29 mars 2016

Meld deg på årets Washingtonseminar

Amerika står ved et dramatisk veiskille. Klarer Trump å slå Clinton? Vær tilskuer når valget skal avgjøres, geleidet av erfarne og glødende engasjerte seminarledere.
Meld deg på årets Washingtonseminar
Washingtonseminaret har blitt arrangert hver høst siden år 2000. Gjennom disse årene har norske journalister, politikere og kommunikasjonsfolk observert hvordan politikk blir til, gjennom en ukes opphold i Washington, D.C.


Når du lander onsdag 2. november bærer det rett inn i kampanjebussene våre mot vippestaten Virginia. Her skal ett av de viktigste slagene i valgkampen står, og du skal være med og drive kampanjevirksomhet - for begge politiske leire.


Helgen har et tettpakket program, med innføring i valgsystemet, analyse av mediebildet og oppdatering på de siste prognosene. Vi skal også oppleve minnesmerkene og historien til legendariske Washington, D.C.


Mandag og tirsdag blir to tette fagdager med USAs fremste eksperter. Taleskriverne som har sittet i Det ovale kontor. Tenketankene som er med på å skape og forme politikken. Professorer som har spesialisert seg på politisk kommunikasjon. Og journalistene som følger valgkampen tettest.


Tirsdag er turens store finale: Vi er tett på valglokalene, møter eksperter som tolker de siste prognosene, og avslutter oppholdet med en hektisk valgnatt.


Tettere på det amerikanske maktspillet er det vanskelig å komme.
 
Meld deg på før 1. april og få seminaret til kr. 34.900,- (normalpris kr. 38.500,-).
Det gis også en grupperabatt dersom man sender flere personer fra samme arbeidsplass.
 
For påmelding og mer informasjon, besøk www.washingtonseminaret.no
Jan Ottesen
Leder avdeling for selskaps- og samfunnskommunikasjon

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com