6 desember 2013

Nye ansikter i Gambit

Gambit H+K har ansatt et bredt spekter av medarbeidere denne høsten. Fra tidligere stortingsrepresentanter til prosjektledere fra reklame- og tv-bransjen.
Nye ansikter i Gambit
F.v. André Oktay Dahl, Ulrikke Linge, Inger Lise Svaleng, Hanne Grobstok, Bendik Bratseth, Simen Sletsjøe, Kristin Kvitberg og Per Arne Olsen.


André Oktay Dahl
Startet etter valget i 2013 etter 12 år som stortingsrepresentant for Høyre, hvorav åtte som medlem og nestleder i justiskomiteen. Dahl er utdannet jurist fra UiO. Han har også bred lokalpolitisk erfaring som medlem av Rælingen kommunestyre og Akershus fylkesting. I Akershus ledet han blant annet kontrollutvalget i flere år. I tillegg har han ledet både Akershus Høyre og Akershus Unge Høyre. Dahl har også bred erfaring fra styreverv i organisasjoner som jobber med minoritetsspørsmål, menneskerettigheter og likestilling. Han er også styreleder for det private teateret Chat Noir i Oslo.
 
Ulrikke Linge
Ulrikke er ansatt som rådgiver i avdeling for samfunnskommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som taleskriver og senior kommunikasjonsrådgiver i Kunnskapsdepartementet, der hun har jobbet tett med tre ulike statsråder de siste fem årene. Ulrikke er spesialist i retorikk, med hovedfag i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har holdt kurs for næringsliv, politikere og organisasjoner og har bistått beslutningstakere med medietrening, presentasjonsteknikk og forberedelser til TV-debatter. Ulrikke har tidligere vært ansatt som lektor ved Universitetet i Oslo der hun har undervist i medieretorikk og journalistikk. Hun var også med på å utvikle nye høgskolestudier i journalistikk, i New York og Brasil, for Gateway College. Ulrikke kombinerer en operativ og strategisk tilnærming til kommunikasjonsfeltet.


Inger Lise Svaleng
Inger Lise har over ti års erfaring fra kommunikasjonsbransjen i Norge og Australia med fokus på integrering av kommunikasjon, endringsledelse og positiv psykologi. Hun kommer fra stilling som ansvarlig for internkommunikasjon i Lloyds Banking Group i Australia og New Zealand, og har tidligere jobbet med omstillingsprosesser i Australias største teleoperatør, Optus og rekrutterings- og utdanningsportalen SEEK. Inger Lise er også redaktør for det australske helsemagasinet Naturally Australia og har vært publisert i det vitenskapelige tidsskriftet The Coaching Psychologist. Bachelor i Public Communications fra University of Technology, Sydney samt mastergrad i Science of Applied Coaching Psychology fra University of Sydney.


Hanne Grobstok
Hanne er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har tidligere jobbet i flere reklamebyråer som både konsulent og prosjektleder med kjente merkevarer. Sist kommer hun fra SMFB Reklamebyrå hvor hun var prosjektleder for IKEA. Hanne har også jobbet på kundesiden som markedssjef for Bjørneparken i Flå som er en del av Olav Thon Gruppen og som markedsansvarlig for Utleiemegleren.Parallelt med fast jobb har Hanne jobbet som coach og kursholder for ungdom innen bevissthetsarbeid. Hanne er utdannet bedriftsøkonom fra BI, diplomert markedsøkonom fra Markedshøyskolen og diplomert coach og samtaleterapeut innen psykoterapi fra Huma Nova.


Bendik Bratseth
Bendik gikk tre år på Medier og Kommunikasjon på Nesbru VGS med grafisk design som hovedtema, før han begynte på Grafisk Design-linjen på Skjeberg Folkehøyskole. Han har alltid hatt enorm interesse for å bruke kreativiteten til å skape noe spennende, og jobbet freelance ved siden av skolen.
 
Simen Sletsjøe
Simen jobber i avdelingen for selskapskommunikasjon. Han er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, med spesialisering i Marketing & Brand Management. Simen kom fra PwC i Oslo, og har før det vært sentral i oppbyggingen av NRK TV-aksjonenes PR-drevne satsning innen corporate fundraising. Simen har erfaring som økonomijournalist i Bergens Tidende og har vært sjefsredaktør i studentavisen ved NHH, Bulle. Akademisk erfaring inkluderer International Business ved Rotterdam School of Management, økonomisk historie ved LUISS Università i Roma og copy writing på Berghs i Stockholm.
 
Kristin Kvitberg
Kristin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, hvor hun inngår i teamet for Markeds-PR. Hun har i seks år jobbet som salg- og markedskonsulent og internasjonal salgssjef hos Oslofjord Convention Center. Kristin er utdannet omsorgsarbeider og har jobbet flere år innen helsesektoren, hun har de senere årene utdannet seg innen markedsføring med spesialisering i strategisk merkevarebygging hos Handelshøyskolen BI.
 
Per Arne Olsen
Per Arne Olsen startet i Gambit H+K i november 2013 og er knyttet til avdelingen for samfunnskommunikasjon. Olsen har vært aktiv som folkevalgt fra 1983 og frem til oktober 2013, sist som Stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, innvalgt fra Vestfold fylke. Olsen har vært ordfører i Tønsberg, sentralstyremedlem FrP, nestleder i FrP (perioden 2005-2013), generalsekretær i FpU/FrP, sekretariatsleder for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. På Stortinget var han medlem av Helse- og omsorgskomiteen og fast medlem av Stortingets delegasjon til Nordisk Råd. Han æresmedlem i Fremskrittspartiets Ungdom og styremedlem i Special Olympics Norway. Olsen har hatt en rekke styreverv i bedrifter og virksomheter, blant annet Folketrygdfondet (som forvalter Statens pensjonsfond Norge og Statens obligasjonsfond), flere energiselskap mm. Han innehar flere styreverv også pr. dato.


Ikke tilstede på bildet:


Gorm Kjernli
Gorm har jobbet i Gambits samfunnsavdeling siden oktober 2013. Han kom da fra Stortinget, etter 5 ½ år som stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. De 4 siste årene som medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen, og Arbeiderpartiets jernbanepolitiske talsmann. Han har også erfaring fra utdanningskomiteen og næringskomiteen. Tidligere har han vært lokalpolitiker i Ski. Han har bred kunnskap om politikk og politiske prosesser fra lokalt og nasjonalt hold, og har erfaring fra tunge politiske prosesser. Gorm har i den korte tiden han har vært ansatt jobbet med flere kunder, både på samferdsel og andre områder, med blant annet politisk analyse, budskapsutforming og kommunikasjon. Gorm har utdanning innen Statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har en bachelor i kultur og samfunn, samt flere kurs på masternivå. Han har lang fartstid fra AUF, hvor han har hatt en rekke verv. Han avtjente verneplikten på KNM Tordenskiold, marinens skolesenter på Haakonsvern som vernepliktig instruktør, og underviste nye vernepliktige før de dro i videre tjeneste.


Lillian Vatnøy
Lillian er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, med fokus på strategisk kommunikasjon, overordnet historiefortelling, omdømmebygging, PR/pressearbeid, engasjerende kommunikasjon og innholdsproduksjon på tvers av plattform. Hun er utdannet Cand.Philol med hovedfag i litteraturvitenskap fra Universitet i Oslo, og har i tillegg utdanning i ledelse og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI. Lillian har jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder i TVNorge, som redaksjonssjef og nettredaktør i samme bedrift, og som journalist i NRK, Dagbladet og Aller. Som ghostwriter har hun skrevet tre bøker for Cappelen Damm, og Lillian har også lang erfaring som litteraturkritiker i blant annet Dagsavisen. Ved siden av jobb er Lillian styreleder i Medienettverket, et faglig forum for kvinnelige medieledere. 


For full oversikt over alle våre medarbeidere, klikk her.