4 oktober 2011

Nye ansikter i Gambit-ledelsen

Gambit har utvidet ledergruppen med to nye medarbeidere. Henriette Paus og Knut Ekern hentes inn i ledelsen for å styrke flyten på tvers av byrået, etter at selskapet har vokst både i omfang og antall tjenester de siste årene.
Nye ansikter i Gambit-ledelsen
Fra venstre: Henriette Paus, Ole Tom Nomeland og Knut Ekern.


Fra kunde til lederrolle
Knut Ekern vil i sin nye rolle i Gambit ta ansvar for tjeneste- og sektorgruppene som er organisert som tverrgående faggrupper i byrået.


- Knut var en av våre nære relasjoner i nesten åtte år før han begynte i Gambit. Da han meldte overgang fra kundesiden, var vi veldig trygge på at han ville bringe ny energi inn i byrået. Det siste året har han videreutviklet vår faggruppe innen teknologi og IKT til å bli bransjeledende. Nå ønsker vi at han skal bruke denne kompetansen til å bygge videre våre øvrige faggrupper, sier adm. dir. i Gambit H&K, Ole Tom Nomeland.


Knut kom til Gambit for et år siden fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Mamut ASA. Han var gjennom den rollen mangeårig kunde av Hill+Knowlton Strategies, både i Norge og seks andre land. Før det var han markeds- og informasjonssjef i Leo Burnett og styremedlem i Kreativt Forum. Knut har også erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Woldsdal & Partnere og har jobbet med flere store finansielle prosesser og børsnoteringer, deriblant Telenor og Statoil. Knut er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI og er styremedlem i NIR.


Samarbeid på tvers i Gambit
Henriette skal nå jobbe spesielt med å koordinere tiltak og strategier som initieres på byrånivå.


– Henriette er et veldig godt eksempel hvordan man kan utvikle seg intern i Gambit. Hun har vært innom to av våre tre avdelinger, deltatt i en rekke fag- og sektorgrupper – og jobbet med et bredt spekter av våre kunder. Dette har gjort henne godt rustet til å ta mer og tyngre ansvar, sier Nomeland.


Henriette har lang fartstid i Gambit – og begynte først som prosjektkoordinator i 2007. Hun har tidligere jobbet med bedriftsetablering i samarbeid med Edge Consulting AS. Henriette er utdannet sivilingeniør i Industriell Design ved Aalborg Universitet, samt markedsøkonom ved Handelshøyskolen BI.


Komplett ledelse
Fra før består ledergruppen i Gambit H+K av: leder selskapskommunikasjon; Henrik Halvorsen, leder markedskommunikasjon; Philip Synnestvedt, leder samfunnskommunikasjon; Jan Ottesen, HR-ansvarlig; Astrid Krohn, CFO; Rune Wilhelmsen og administrerende direktør; Ole Tom Nomeland.


Publisert 04.10.11