9 desember 2013

Ord som setter spor

Dette unike dagsseminaret er rettet mot alle som jobber med ledelse, kommunikasjon, rådgivning eller taleskriving. Sett av en dag og fordyp deg i tanker og teorier om hva som overbeviser andre. Lær deg grepene som gjør at du kommer på offensiven når du har ordet eller pennen. Hva får opinionen til å snu? Hvordan sorterer du alt du har på hjertet slik at det kommer ut ryddig, varmt og overbevisende?
Bruk én dag. Virkningen varer et liv.
Ord som setter spor
I samarbeid med Washingtonseminaret og Kommunikasjonsforeningen arrangeres det heldagsseminar på Det Norske Teatret i Oslo 6. februar 2014. Kurset vil også finne sted i Stavanger 7. februar. Mer informasjon om Stavangerkurset kommer snarlig.


Meld deg på her!


Vinca La Fleur var en av de mest sentrale taleskriverne i Clintons presidentperiode. Hun levde et West Wing-liv der en problemstilling på morgenmøtet i The Oval Office ble til en verdenskringkastet tv-tale noen timer senere. Formidlet av en av de store presidenter i vår tid. Hva tenkte hun når talen skulle skrives i ekspressfart? Hvordan er det mulig å finne begrepene som både formidler, argumenterer – og forfører millioner av mennesker? Lær alt dette, få dyp innsikt i hva som kan gjøre deg og din leder til en enda bedre formidler.Hans Kristian Amundsen er mannen som satt tett på hendelsene den 22. juli 2011. Som tidligere statsminister Jens Stoltenbergs taleskriver var han ansvarlig for å lage talene som skulle formidle tanker, følelser og en ny retning til et sjokkert folk. Men han var også en sentral rådgiver når det gjaldt formidling av temaer som som pensjoner, helsereformer og skatt. Viktige, men akk så kompliserte saker som må gis en form for å nå helt fram.
 


Kjell Terje Ringdal er førstelektor i retorikk og samfunnspåvirkning ved Markedshøyskolen i Oslo - og forfatter av fagbøker om formidling, tekst og taler. Han kan lære deg grepene som gjør at du kan sortere dine tanker, hente ideer og bli en mer presis formidler.


 
Lars Erik Grønntun er grunnlegger og styreformann i Gambit H+K. Grønntun har sittet tett på en rekke selskaper gjennom store kriser og utfordringer. Han kan fortelle mer om viktigheten av presis informasjon i slike situasjoner, og om hva som skjer i kulissene under slike intense perioder for norske og internasjonale selskaper.


Dato: 06.02.2014, kl. 09.00 - 15.00
Påmeldingsfrist: 15.01.2014
Sted: Det Norske Teatret, Oslo
Pris: Kr. 4500,- for medlemmer og Washingtonseminaret-alumnier. Kr. 6200,- for andre. Kr. 500,- i rabatt per ekstra pers fra samme virksomhet.
Maks antall deltagere: 70
 
For mer informasjon, og påmelding, se: http://www.kommunikasjon.no/utdanning/kurs/ord-som-setter-spor