4 mai 2016

Oss + deg = gøy + bra

Vil du være «komponist» i vårt kreative orkester? Vi ønsker å lage enda flere kreative kommunikasjonskampanjer for våre kunder. Til å styrke laget bak morgendagens kampanjer er vi på jakt etter en ny konsulent for kreativ konseptutvikling - en som virkelig brenner for å utvikle ideer som engasjerer. 
Oss + deg = gøy + bra
Er du vår nye «komponist»? Vi ser etter deg som vil bruke evnene dine til å komponere og fremføre kreative kommunikasjonskampanjer for mange av våre kunder. Let etter Daron (daron.no) og se et verk vi nylig har fremført for en kunde. Fremover skal vi lage enda flere kreative konsepter som dette, for både små grupper og store folkemasser. For å få til det har vi blitt enige om at vi trenger en smart, flink og kreativ PR-person med på laget – som virkelig brenner for å utvikle ideer som engasjerer.
 
Vår teamleder Marius sier det kanskje best:
- Vi trenger han, hun eller hen som vil være med på å lage ideer som alle snakker om, og som kan lage noe vennene dine faktisk deler i sosiale medier uten at du ber om det eller at det blir flaut for dem å gjøre det.
 
Som byrå tror vi på engasjerende kommunikasjon som utfordrer deg, og får deg til å tenke nytt. Vi håper du er som oss, at du tenner på å skape historier og verdener som kundene og alle andre kan leve seg inn i.
 
Men du må ha lyst til det da. (Sånn skikkelig lyst til det.)
Vi er en veldig hyggelig, men også ganske kravstor gjeng på ca. 55 rådgivere som forventer høy effektivitet og kvalitet i alle leveranser. Det vil si at vi har det veldig gøy på jobb, men at vi jobber hardt. Derfor tror vi at det er best at du er en PR-rådgiver med noen års erfaring. Det er supert om du har bakgrunn fra konseptuelle og kreative prosesser og at du trives med å jobbe med alt fra konseptutvikling til mediekontakt. Hos oss vil du nemlig også ha ansvar for at konseptene blir virkeliggjort gjennom gode produksjoner og smarte uttak.
 
For å si det på stammespråket, så tror vi at du er en blanding av en sterk rådgiver og en kommersielt orientert konsulent som er kreativt flink, og sulten på å skape gode konsepter for dine kunder.
 
Vi vet at vi sikter mot et lite mål. Men vi er sikker på at du finnes der ute.
 
Så hva kan du forvente hos oss?
På papiret blir du ansatt i vår markedsavdeling. Avdelingen består av 25 personer som jobber med alt fra strategi, innsikt, content marketing, markedskampanjer og events, til mer tradisjonell kommunikasjon i betalte og fortjente kanaler.
 
Som konsulent med fokus på kreativ konseptutvikling får du mulighet til å jobbe på tvers av byråets tre avdelinger; Markeds-, Selskaps- og Samfunnskommunikasjon –med både offentlige og private aktører. Din rolle blir på en måte som byråets Iniesta – eller hvis du ikke liker fotball –  Beyoncé. God i alle roller og sjangere. Kul på scenen. Er du en Zlatan er det også bra. Det viktigste er at du liker å spille på lag.
 
I motsetning til Beyoncé tror vi at du vil få stort utbytte av å lære av noen av landets flinkeste kommunikatører og sektorspesialister. Noen av oss har lang erfaring fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har lang kommersiell erfaring og mange har en bakgrunn fra media.
 
Både størrelsen og bredden vår betyr at vi har kapasitet og forståelse som få kan matche. Vi er derfor i stand til å løse de fleste oppgaver innen kommunikasjonsfaget. Vi har jobbet med de fleste av Norges største organisasjoner og bedrifter, og vi har vært med å utvikle mange mindre aktører. I tillegg til vår egen størrelse er vi en del av det globale Hill+ Knowlton-selskapet med 82 kontorer i 45 land. Dette gir gode muligheter for internasjonal jobbing, læring og utvikling.
 
Vi håper du kan starte opp etter sommeren. For mer informasjon om stillingen ta kontakt med vår HR-sjef Nina Haug Eide.
 

Kontakt :

Henrik Halvorsen
CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com