10 april 2015

SUMMER INTERNSHIP I GAMBIT H+K?

Norges ledende kommunikasjonsbyrå søker kandidater til internship i selskapsavdelingen sommeren 2015.
SUMMER INTERNSHIP I GAMBIT H+K?
Selskapsavdelingen i Gambit H+K bistår ledende norske og internasjonale selskaper med kommunikasjonsfaglige utfordringer. Vi leverer strategisk rådgivning og operativ bistand i forbindelse med endrings- og omstillingsprosesser, kriser og beredskap, finansielle transaksjoner, sustainability og CSR, medierelasjoner og myndighetskontakt. Som intern i selskapsavdelingen får du jobbe med reelle problemstillinger sammen med engasjerte og resultatorienterte teammedlemmer på alle stillingsnivåer.
Vi søker kandidater fra 3 – 4. kull på siviløkonom- eller sivilingeniørstudier ved NHH, NTNU og Handelshøyskolen BI med svært gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, sterkt personlig initiativ og interesse for nærings- og samfunnsliv. Du er strukturert og har høy arbeidskapasitet.
Gambit H+K er Norges mest komplette og profesjonelle konsulentvirksomhet innen kommunikasjon. Innenfor våre tre hovedområder; markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon jobber rundt 70 medarbeidere med unik fagkompetanse. Oslo-kontoret er dessuten hovedkvarter for Hill+Knowlton i Europa, Midtøsten og Asia (EMEA-regionen), som byr på både internasjonale karrieremuligheter og tilgang på spennende internasjonale kunder.
Søknader sendes elektronisk til Simen Sletsjøe på Simen.Sletsjoe@hkstrategies.com innen 19. april og inkluderer følgende vedlegg:
• Søknadsbrev der du forteller litt om deg selv og motivasjon for å søke
• CV
• Vitnemål
• Eventuelle attester