30 oktober 2011

Satser på «sexy business» og åpner nytt showroom

Gambit H+K utvider med spesialkompetanse innen rådgivning for motebransjen og feiret med pressevisning i et helt nytt showroom tirsdag 1. november.
Satser på «sexy business» og åpner nytt showroom
Pressevisningen inneholdt som vanlig klassiske Gambit-elementer som sushi og eksperimentelle drinker, men det var de nye lokalene og moten som fikk mest oppmerksomhet. Både nye og eksisterende kunder hadde tydelig latt seg inspirere av lokalene og stilte med spesielle kolleksjoner og produkter, utstilt på aller beste måte.


- Vi er utrolig stolte av å endelig kunne presentere våre kunders kolleksjoner på en måte som bringer frem det unike. Vår spisskompetanse innen livsstil og trender, eller «sexybusiness» som vi sier, kombinert med unike produkter trenger et skikkelig utstillingsvindu midt i Oslo, sier Henrik Juel Teige, leder for Gambits livsstilsteam.


Spent publikum
Flere nye spente kunder kom for å se showrommet for første gang, mens andre potensielle var innom tittet. Alt i alt samlet arrangementet stort og smått av Norges journalister, blogger, kjendiser og hipstere - som alle bidro til at det ble Gambit-historiens hyggeligste og mest vellykkede pressevisning.


Dagens Næringsliv og Kampanje har skrevet om nysatsningen, og artikkelen i Kampanje kan du lese her: