24 juni 2014

Stein Kåre Kristiansen til Gambit H+K

Tidligere politiske redaktør i TV2, Stein Kåre Kristiansen starter i Gambit H+K. Kristiansen er en av Norges mest erfarne politiske kommentatorer. Han vil begynne i Gambit H+K etter sommeren med særskilt fokus på politisk analyse og medietrening.
Stein Kåre Kristiansen til Gambit H+K
Avtalen med Stein Kåre Kristiansen innebærer at Gambit styrker seg ytterligere på medietrening og politisk analyser. Dett er sentrale tjenesteområder for selskapet.


- Stein Kåre har lang medieerfaring og han vet bedre enn de fleste hvordan journalistene tenker når de går inn i en intervjusituasjon. Som politisk kommentator og programleder i TV2, har han en årrekke fulgt norsk politikk og samfunnsliv tett. Gambit H+K har et av landets bredeste miljøer innenfor media og politikk. Stein Kåre vil bidra til å styrke dette ytterligere, sier Jan Ottesen, leder avdeling for Samfunnskommunikasjon i Gambit H+K


Stein Kåre Kristiansen vil begynne i Gambit H+K i august og ser frem til å bli en del av Gambitmiljøet.


- Jeg oppfatter Gambit H+K som et svært interessant miljø med sterk kompetanse både på politikk og media. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med dem i tiden som kommer, sier Stein Kåre Kristiansen.


I Gambit H+K vil Stein Kåre Kristiansen blant annet jobbe sammen med tidligere nesteleder i FrP, Per Arne Olsen, tidligere statssekretær Roger Sandum, tidligere stortingsrepresentant André Dahl, tidligere stortingsrepresentant Trond Jensrud og tidligere landbruksminister Svein Sundsbø.