23 november 2010

Steinar Wulfsberg-Gamre ny rådgiver

Den tidligere byrådssekretæren for presse og informasjon i Oslo kommune går inn som rådgiver i avdelingen for samfunnskommunikasjon.
Steinar Wulfsberg-Gamre ny rådgiver
Steinar Wulfsberg-Gamre er ansatt i Gambit H+K som rådgiver i avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han kommer fra stillingen som byrådssekretær for presse og informasjon for byrådslederen i Oslo kommune.


- Norske kommuner er et viktig satsningsområde for oss. Stadig flere kommuner ønsker ekstern bistand i sitt kommunikasjonsarbeid. Samtidig er private aktører mer bevisst på viktigheten av en god og profesjonell dialog med sin kommune, sier Jan Ottesen, leder i avdelingen for samfunnskommunikasjon i Gambit H&K.


- Steinar representerer en betydelig kompetanse på lokalpolitikk og vil være sentral i vår videre satsning mot kommune-Norge, sier Ottesen.


Wulfsberg-Gamre har bred erfaring fra media og politikk - han er utdannet innen journalistikk og regi ved University of Westminster i London, er tidligere NRK-journalist i Dagsnytt, Dagsnytt 18 og NRK Alltid Nyheter og har vært generalsekretær i Unge Høyres Landsforbund. Siden 2004 har han jobbet for Høyre i Byrådet i Oslo som byrådssekretær for presse og informasjon og som stabssjef.


- Jeg gleder meg til å begynne å arbeide i Gambit H+K. Et fullservice kommunikasjonsbyrå som Gambit gir gode muligheter til å jobbe med spennende prosjekter og mennesker, sier Wulfsberg- Gamre.


Wulfsberg-Gamre startet i Gambit H+K 2. november. Han er pålagt 6 måneders saksforbud fra karanteneutvalget i Oslo kommune.


**
Steinar Wulfsberg-Gamre, kommunikasjonsrådgiver; 402 45 204


Publisert 23.11.10

Kontakt :

Jan Ottesen
Leder avdeling for selskaps- og samfunnskommunikasjon

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com