20 juli 2011

Trond Jensrud ny spesialrådgiver

Tidligere nestleder i Oslo bystyres finanskomité begynner i selskapets avdeling for samfunnskommunikasjon.
Trond Jensrud ny spesialrådgiver
Trond Jensrud blir ny spesialrådgiver i Gambit H+K. Han har de siste årene vært nestleder i finanskomiteen i Oslo bystyre, og tidligere blant annet vært stortingsrepresentant og generalsekretær i AUF.


Bredt politisk spekter
Gambit H+K er Norges største kommunikasjonsbyrå og Jensrud vil begynne i selskapets avdeling for samfunnskommunikasjon.


- Gambits mål er å ha landets bredeste og mest spennende miljø innen samfunnskommunikasjon, med rådgivere fra hele det politiske spekteret - departement, direktorat og offentlig forvaltning. Det var samfunnskommunikasjon som var utgangspunktet til Gambit for over 15 år siden, og vårt mål er å fortsette å være ledende også på dette feltet. Med 20 års erfaring fra sentrale posisjoner i politikken vil Trond være et godt tilskudd til vårt miljø, sier Jan Ottesen, leder for avdelingen for samfunnskommunikasjon i Gambit H+K.


I Gambit H+K vil Trond Jensrud jobbe med kolleger med erfaring fra alle de store partiene, blant annet tidligere landbruksminister Svein Sundsbø fra Senterpartiet, tidligere høyrerådgiver John Ragnar Aarset, tidligere byrådssekretær Steinar W. Gamre fra Høyre og tidligere bystyrepolitiker Rina Harsvik fra Arbeiderpartiet.


- Jeg ser frem til å begynne i Gambit. Selskapet har et spennende og profesjonelt miljø som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Trond Jensrud.


Til behandling i karanteneutvalget
Trond Jensrud er, som avtroppende heltidspolitiker i Oslo, omfattet av karantenebestemmelser. Stillingen i Gambit H&K er meldt inn til karanteneutvalget som vil behandle saken i nær fremtid. Trond Jensrud vil begynne i Gambit H&K 17. februar.


Bakgrunn Trond Jensrud:
Trond Jensrud er den yngste i Norge som har fått plass på Stortinget – da han ble innvalgt i 1989, var han så vidt fylt 21 år. Han har nærmere 20 års erfaring fra sentrale posisjoner i Arbeiderpartiet og dette inkluderer blant annet:


- Nestleder i finanskomiteen, Oslo bystyre


- Fraksjonsleder i Helse- og sosialkomiteen, Oslo bystyre


- Partisekretær, Oslo Arbeiderparti


- Generalsekretær, Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF)


- Byrådssekretær, Oslo kommune


- Generalsekretær, Sosialdemokrater mot EU


- Stortingsrepresentant for Buskerud Arbeiderparti


Jensrud har også vært informasjonsrådgiver / spesialrådgiver i Fagforbundet.


**


Publisert 20.01.11

Kontakt :

Jan Ottesen
Leder avdeling for selskaps- og samfunnskommunikasjon

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com