1 februar 2016

Vi blir Innovasjon Norges nye PR-byrå

Etter hard kamp med flere av de store byråene blir vi totalleverandør av PR-tjenester til Innovasjon Norge for de neste to årene.
Vi blir Innovasjon Norges nye PR-byrå
Tett samarbeid: f.v: Kristin Welle-Strand (Innovasjon Norge), Scott Allan, Bettina Ellefsen, Nils Broström, Frank Langva (Innovasjon Norge), Steffen Fjærvik, Simen Sletsjøe, Simen Johannesen og Gaute Engbakk. Foto: Susanne Egset 


Innsikten knyttet til Innovasjon Norges rammer og muligheter var en vesentlig grunn til at vi ble valgt.
   

- Å samarbeide med et av Norges mest spennende byråer, som er anerkjent i bransjen for sin faglige tyngde og evne til å være nyskapende, er noe vi ser veldig fram til. At de veldig tidlig har forstått kompleksiteten av hva Innovasjon Norge handler om og evner å finne gode kreative løsninger med en fin kanalmiks, gjør oss enda bedre rustet til å møte kommende utfordringer og løse nye oppgaver i det mulighetsrommet vi har, sier Kristin Welle-Strand, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge.

Grundig prosess Avtalen innebærer at vi i Gambit H+K skal være en nær og sentral partner til Innovasjon Norge.


I motsetning til mange offentlige anbud, så åpnet de for kreativitet i hvordan leverandøren valgte å besvare forespørselen. Det ga helt andre muligheter for å demonstrere kompetanse innenfor samfunnsforståelse, selskapskommunikasjon og markedsføring og merkevarebygging enn en standard CV konkurranse som en del offentlige anbud ender opp som.
 
- Jeg har lyst å berømme Innovasjon Norge for å være innovative i anbudsforespørselen, sier adm.dir Gaute Engbakk.