27 oktober 2011

Vi har flyttet!

Onsdag 27. oktober 2011 sa vi farvel til Akersgata og er nå å finne ved Rådhuset, nærmere bestemt Fridtjof Nansens plass 4, tredje etasje.
Vi har flyttet!
På en måte er ringen nå sluttet for Gambit H+K. Da vi i 2006 flyttet fra Haakon VIIs gate til Akersgata var det med håp om at vi en dag ville komme tilbake til Vika-området. Fem år senere i er vi tilbake, i flotte lokaler som vi gjerne viser frem til alle som vil komme på besøk.


Det hele startet i Kristian IVs gate ved Savoy rundt årsskiftet 1994/1995. Gambit (den gang uten Hill+Knowlton Strategies) bestod da av tre karer og en kaffetrakter. Etter et par år ble lokalene oppgradert til loftsetasjen i Karl Johans gate 13, ved Svaneapoteket. Etter hvert måtte vi ta i bruk et tilleggskontor, før vi flyttet videre til Haakon VIIs gate i 1998.


Det var i Haakon VIIs gate at Gambit H+K, slik vi kjenner byrået i dag, ble formet. Vi doblet kaffetrakterkapasiteten, vi ble stadig mer proffe og vi vokste i rekordfart. I 2001 ble vi kjøpt opp av det internasjonale PR-nettverket Hill+Knowlton Strategies. Vi ble ytterligere profesjonalisert og ikke minst ble vi med ett internasjonale!


I 2006 gikk ferden tilbake til Karl Johan, med adresse Akersgata 35. Kaffetrakterne ble til kaffemaskiner og vi ble hele 75 ansatte i løpet av fem korte år. Så var lokalene blitt for små igjen, og vi vendte på nytt nesa mot Vika-området. Her har vi fått nye kaffemaskiner med PR-bransjens beste kaffe. Vi inviterer både gamle og nye kjente innom for en kopp eller to.


Velkommen skal dere være!


Her finner dere oss: http://g.co/maps/w5wzk


Publisert 27.10.11