29 februar 2016

Vi ruster opp vår kreative satsing

Vi har undertegnet en samarbeidsavtale med det kreative byrået Gefühl, som flytter inn i våre lokaler denne uken. 
Vi ruster opp vår kreative satsing
Under samme tak: F.v.: Henrik Halvorsen (Adm.Dir Gambit H+K), Erik Louis Tvedt (Motion designer / partner Gefühl), Jens Werner Andersen (Daglig leder / partner Gefühl), Marius Myhrvold (oppe) (Teamleder integrert kommunikasjon Gambit H+K) og Tormod Glomnes (senior grafisk designer Gefühl). 


Gambit H+K ruller ut sin satsing Gambit Collective og Gefühl er første inn i lokalene til kommunikasjonsbyrået. Dette er en del av det Bisqit-konseptet, som er en paraply for Gambit’s kreative satsing. Gefühl består av gründerne Jens Werner Andersen og Erik Louis Tvedt og senior grafisk designer Tormod Glomnes. Gefühl skal styrke Gambit H+Ks kreative satsing på idé- og konseptutvikling, videoproduksjon og grafisk design.


– Vi skal være blant de ledende aktørene på integrerte kampanjer og innholdsproduksjon uavhengig av virkemidler og kanalbruk. Med Gefühl på laget, styrker vi tilbudet vårt på visuell kommunikasjon, som gjør oss i stand til å holde hele den kreative gjennomføringen i vårt miljø. Det betyr at kundene kan forholde seg til ett miljø og en ansvarlig gjennom hele livsløpet til et kreativt prosjekt. Samarbeidet med Gefühl er startskuddet for Gambit Collective, hvor vi også ser på mulighetene for å huse og integrere andre kreative miljøer hos oss. Dette er et ledd i vår strategiske satsing på kreativitet, hvor vi også nå tar grep for å styrke samarbeidet med de andre nordiske kontorene våre, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.


Gambit H+K og Gefühl har allerede rukket å bli kjent med hverandre med felles kundeoppdrag for Norad, Helsedirektoratet og Codan Forsikring.


– Vi er ordentlig begeistret over samboerskapet med Gambit H+K. Vi har blitt godt kjent det siste året og sammen har vi gjort mange fine ting. Det gleder vi oss til å fortsette med. Den nye nærheten betyr at vi helt enkelt kan jobbe smartere. Smartere for oss, for Gambit H+K og kundene våre. Følelsen i mage og hode er overens; dette er starten på et hyggelig vennskap, sier daglig leder i Gefühl Jens Werner Andersen.


Om Gambit H+K:
Gambit Hill+Knowlton Strategies er et av Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Selskapet ble grunnlagt av bl.a. Lars Erik Grønntun, som nå er Chairman & CEO for Hill+Knowlton Strategies’ EMEA-region, og arbeidende styreleder i Gambit H+K. Selskapet ble i 2002 kjøpt av det internasjonale kommunikasjonsselskapet WPP og innlemmet i Hill+Knowlton Strategies. Gambit H+K er basert i Oslo og Stavanger og har rundt 60 medarbeidere.


Om Gefühl:
Gefühl er et langt vennskap som endte i selskap. Selskapet ble stiftet i juni 2015 av Erik Louis Tvedt og Jens Werner Andersen. Begge har bakgrunn fra film og animasjon. Med seg har de grafisk designer Tormod Glomnes. Gambit H+K, Haugen-Gruppen, Six18 og Sunne kommuner er noen av kundene.

Kontakt :

Henrik Halvorsen
CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com