Aktuelt

9 september 2014
Gambit H+K inviterer til frokostseminar tirsdag 23.september angående statsbudsjettsbehandlingen 2015.
27 august 2014
Kampen om de beste hodene er hard, spesielt blant teknologi- og ingeniørbedrifter. Kandidatene kan velge og vrake i jobbtilbud allerede før de er ferdig utdannet. Hvorfor skal de da velge akkurat din bedrift? Mange jobber allerede systematisk med employer branding, med å fortelle de gode historiene, med å vise frem de ansatte, med å bygge stolthet internt og kjennskap eksternt. Dette gir en stor fordel i et kompetitivt marked. Er du én av de som kanskje ikke har kommet helt i gang, eller som gjerne skulle ha gjort mer? Da bør du spandere en liten time denne tirsdagsmorgenen.
7 august 2014
Aftenposten skriver 7. august om regjeringens EU-floker og henviser til kilder i EU-systemet som sier at utålmodigheten med Norge er økende i Brussel. Tross ønsket om et bedre og mer aktivt forhold til EU, står mange EU-relaterte saker i kø for regjeringen. EØS-minister Vidar Helgesen mener det er bedre å vente på gode løsninger, enn å ende opp med dårlige.
6 august 2014
For første gang er en nordmann i juryen for global prestisjepris.
24 juni 2014
Tidligere politiske redaktør i TV2, Stein Kåre Kristiansen starter i Gambit H+K. Kristiansen er en av Norges mest erfarne politiske kommentatorer. Han vil begynne i Gambit H+K etter sommeren med særskilt fokus på politisk analyse og medietrening.
17 juni 2014
Paal Espen Hambre gir seg som sjef i Arctic PR etter nærmere åtte år, og blir spesialrådgiver i Gambit H+K.
Hos Oslo Economics i Dronning Mauds gate 10, Vika., 3 juni 2014
Medisinske fremskritt og nye kostbare behandlingsmuligheter legger press på det offentlige helsevesenet. Nå ser vi konturene av et helsevesen hvor mange prioriteres i køen fordi de har forsikring gjennom arbeidsgiver eller har tegnet forsikring privat. Er vi i ferd med å utvikle et todelt helsevesen hvor noen får behandling på første klasse, mens andre blir henvist til et offentlig helsevesen med begrensede ressurser?
23 mai 2014
3,3 millioner nordmenn besøker Facebook hver dag. Organisk spredning reduseres stadig og økt konkurranse gjør det tøffere og kapre folks oppmerksomhet. Spillereglene er endret, og nye metoder må tas i bruk. Vi inviterer til heldagskurs der du lærer suksessoppskriften for å lykkes på Facebook.
21 mai 2014
Som eneste norske byrå ble Gambit H+K Strategies tildelt både SABRE Gold og Diamond Award for Norad-kampanjen «Født på ny». Prisene, som ble vunnet i sterk internasjonal konkurranse, er et resultat av byråets tydelige satsning på kreativitet og kanaluavhengige kampanjer. Kampanjen ble også blant de fem beste arbeidene uavhengig av kategori.
av: Charlotte Gundhus, 20 mai 2014
Over 80 personer deltok i Gambits sportsdebatt torsdag 15. mai. Med Petter Northugs bilkjøring i nyhetsbildet var det vanskelig å unngå debatt om konsekvensene av det han hadde gjort. Hvordan kunne det skje? Ville han komme tilbake sportslig? Hadde han svekket sin posisjon kommersielt?
20 mai 2014
I går kunngjorde Hill + Knowlton Strategies at regionene Europa og AMET (Midtøsten, Afrika og Tyrkia) slås sammen til én organisatorisk enhet – EMEA (Europe, Middle East & Africa), med umiddelbar virkning. Lars Erik Grønntun blir styreleder og administrerende direktør for regionen. Grønntun har bakgrunn som administrerende direktør i H + K Europa og styreleder i Norge.
12 mai 2014
For først gang noen sinne vil årets jordbruksforhandlinger bli ledet av en statsråd fra Fremskrittspartiet. Det er derfor knyttet stor spenning til forhandlingsresultatet og føringene dette legger for fremtidens landbrukspolitikk. Etter planen skal resultatet foreligge 16. mai. Med dette som bakteppe inviterer Gambit H+K til frokostseminar hvor vi setter fokus på den norske landbrukspolitikken. Hvilke utfordringer og muligheter står norsk landbruk ovenfor, hvordan kan vi tolke årets landbruksforhandlinger og hvilken politikk kan vi forvente fra regjeringen i tiden som kommer? Hva vil dette bety for landbruket, industrien og forbrukerne?
12 mai 2014
Ole Tom Nomeland (42) går av som toppsjef i Gambit H+K. Frem til ny leder er på plass, vil selskapet ledes av styreleder Lars Erik Grønntun (43).
6 mai 2014
Sammen med nordiske kolleger i Hill+Knowlton Strategies, har Gambit H+K kapret prisen som «Årets beste nordiske PR-byrå». – Det er svært gledelig at vi er konkurransedyktige i et av verdens mest moderne kommunikasjonsmarkeder, sier Ole Tom Nomeland, administrerende direktør i Gambit H+K.
30 april 2014
Med Skarverennet unnagjort og Northugs bilkjøring i nyhetsbildet, runder vi av idrettens vintersesong med debatt. Som vanlig har den vært full av oppturer og nedturer, små og store skandaler, suksess, fiasko, konflikter og ikke minst stor underholdning og magiske øyeblikk. Det er på tide å gjøre opp status, både sportslig og kommersielt. Og denne gangen er vi interessert i å finne ut av hvordan disse til dels ulike verdenene påvirker hverandre.
8 april 2014
Norad-kampanjen «Gjenfødt» gikk denne uken til topps i to kategorier i den europeiske PR-konkurransen In2 SABRE Awards. Prisen legger spesielt vekt på kreativitet, innsikt og innovasjon.
1 april 2014
Ønsker du å flerdoble engasjementet på Facebooksiden din? Gambit Hill+Knowlton inviterer til heldagskurs der du lærer smarte triks, rutiner og effektiv bruk av Facebook som kanal for måloppnåelse.
1 april 2014
Dag Dyrdal, tidligere ansvarlig for eksterne relasjoner i Oljefondet, blir senior rådgiver i Gambit H+K Strategies. Han styrker Gambits satsing på strategisk rådgiving og omdømmebygging, spesielt innen finanssektoren.
12 mars 2014
Bli med bak kulissene, besøk stedene der beslutninger som påvirker verden tas, møt mennesker som skrev talene som endret historien – og bli kjent med tanker og ideer som preger oss. På årets Washingtonseminar vil du få besøke både verdens hovedstad, Washington DC og byen som aldri sover, New York City.
12 mars 2014
SXSW Interactive i Austin er den mest toneangivende konferansen for digitalkommunikasjon. Akkurat nå er våre digitalrådgivere på plass for å utforske trendene virksomheter bør vite om i 2014. Og ikke minst: Hva betyr de for det norske markedet?
Gambit H+K tilbyr alle typer digital kommunikasjon.