Aktuelt

12 august 2015
Vi gleder oss over å ønske 10 spennende og dyktige kolleger velkommen til Gambit H+K den neste måneden. Vi styrker dermed laget både innen de kreative, digitale tjenestene, men også innenfor de tradisjonelle kommunikasjonsdisiplinene.
7 august 2015
Fredag under Arendalsuka inviterer Gambit Hill+Knowlton til paneldebatt om sosiale medier, med søkelys på hvordan de nye mediene kan brukes til å påvirke høstens kommunevalgkamp.
7 august 2015
Washingtonseminaret inviterer til debattmøte om det amerikanske valget under Arendalsuka.
15 juni 2015
Sponsing utgjør en stadig større del av markedsmiksen, men risikofritt er det ikke! Hva gjør du når den du sponser ikke leverer, dummer seg ut eller rett og slett gjør noe utilgivelig? 
2 juni 2015
Nå har du sjansen til å komme inn gratis på «Maktens språk»
Alt du trenger å gjøre er å stille et spørsmål til en av våre foredragsholdere på Twitter. Vi velger ut to twitrere som får en gratisbillett hver.
1 juni 2015
Fredag 12.juni arrangerer Gambit H+K, i samarbeid med KNS, et gratis frokostseminar som en kickstart på Færderseilasen. Seminaret har fått navnet «Sponsing – er det verdt risken?». Her vil man kunne møte Team Vestas, McDonalds og Gambits eksperter som uttaler seg om sponsing og risk management.
Påmelding til Hans Petter Gramer via sport@gambit.no
5 mai 2015
The Holmes Report legger i disse dager de siste brikkene i puslespillet som skal gi svaret på hvilket kommunikasjonsbyrå som er det beste i Europa. 
28 april 2015
Gambit H+K tilbyr våren 2015 to kurs som tar for seg disse to temaene. Kursene vil gi deg en solid innføring i det norske politiske systemet, og hvordan dette påvirkes.
16 april 2015
Bli med bak kulissene til verdens mektigste mann. Hør historien om hvordan taler som har forandret en hel verden ble til. Møt Jon Favreau, eller «min tankeleser» som presidenten selv sier.
10 april 2015
Norges ledende kommunikasjonsbyrå søker kandidater til internship i selskapsavdelingen sommeren 2015.
10 mars 2015
Tradisjonen tro sender Gambit folk til verdens ledende digitalkonferanse, South by Southwest (SxSW) i Austin, Texas nå i mars.
Og, i år som i fjor inviterer vi til digitalt frokostseminar om de siste digitale trendene, læringspunktene og erfaringene fra årets konferanse.
2 mars 2015
Jobber du med HR eller kommunikasjon?
Ønsker du å lære mer om strategisk employer branding? 
3 februar 2015
Gambit H+K Strategies undertegnet denne uken en avtale med Ferd Sosiale Entreprenører som skal gi porteføljebedriftene ProBonohjelp gjennom å bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy.
13 januar 2015
Fredag 13. februar arrangerer Næringsforeningen i Kristiansandsregionen i samarbeid med Ordkraft og Gambit H+K et seminar om myndighetskontakt og politisk påvirkning. Vet du hvordan lover og forskrifter endres og et statsbudsjett blir til? Er du på rett sted, til rett tid og med de rette argumentene?
24 november 2014
– Jeg er skuffet over hvor lett pornokulturen infiltrerer treningsstoff, sa Kari Jaquesson under Gambits frokostdebatt om helse- og treningsstoff i media.
Flere i panelet mente mediedekningen bør ha mindre fokus på kropp og ekstremdietter.
27 oktober 2014
Gambit H+K Strategies inviterer til et åpent og gratis ettermiddagsseminar torsdag 30. oktober kl. 16 00
10 oktober 2014
Da kan du være den vi er ute etter. Vi er på jakt etter nye kommunikasjonstalenter til oppstart høsten 2015.
7 oktober 2014
Teknolog med erfaring fra Creuna og Accenture skal lede Norges største PR-byrå. Mener bransjen må bli sterkere på innsikt, analyse og dokumenterbare resultater.
29 september 2014
Nye kundekrav utfordrer bransjestrukturene. Videre vekst i PR-bransjen er helt avhengig av sterke ideer kombinert med solide leveranser. Gambit H+K svarer på trenden ved å etablere et nytt kreativt byråmiljø.
24 september 2014
Gambit H+K Strategies er tildelt Global SABRE Awards for NORAD-kampanjen «Født på ny». Kampanjen er dermed regnet som en av de 50 beste «Public Relations Programs» i verden i 2014.
Gambit H+K tilbyr alle typer digital kommunikasjon.