Aktuelt

3 februar 2015
Gambit H+K Strategies undertegnet denne uken en avtale med Ferd Sosiale Entreprenører som skal gi porteføljebedriftene ProBonohjelp gjennom å bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy.
13 januar 2015
Fredag 13. februar arrangerer Næringsforeningen i Kristiansandsregionen i samarbeid med Ordkraft og Gambit H+K et seminar om myndighetskontakt og politisk påvirkning. Vet du hvordan lover og forskrifter endres og et statsbudsjett blir til? Er du på rett sted, til rett tid og med de rette argumentene?
24 november 2014
– Jeg er skuffet over hvor lett pornokulturen infiltrerer treningsstoff, sa Kari Jaquesson under Gambits frokostdebatt om helse- og treningsstoff i media.
Flere i panelet mente mediedekningen bør ha mindre fokus på kropp og ekstremdietter.
27 oktober 2014
Gambit H+K Strategies inviterer til et åpent og gratis ettermiddagsseminar torsdag 30. oktober kl. 16 00
10 oktober 2014
Da kan du være den vi er ute etter. Vi er på jakt etter nye kommunikasjonstalenter til oppstart høsten 2015.
7 oktober 2014
Teknolog med erfaring fra Creuna og Accenture skal lede Norges største PR-byrå. Mener bransjen må bli sterkere på innsikt, analyse og dokumenterbare resultater.
29 september 2014
Nye kundekrav utfordrer bransjestrukturene. Videre vekst i PR-bransjen er helt avhengig av sterke ideer kombinert med solide leveranser. Gambit H+K svarer på trenden ved å etablere et nytt kreativt byråmiljø.
24 september 2014
Gambit H+K Strategies er tildelt Global SABRE Awards for NORAD-kampanjen «Født på ny». Kampanjen er dermed regnet som en av de 50 beste «Public Relations Programs» i verden i 2014.
9 september 2014
Gambit H+K inviterer til frokostseminar tirsdag 23.september angående statsbudsjettsbehandlingen 2015.
27 august 2014
Kampen om de beste hodene er hard, spesielt blant teknologi- og ingeniørbedrifter. Kandidatene kan velge og vrake i jobbtilbud allerede før de er ferdig utdannet. Hvorfor skal de da velge akkurat din bedrift? Mange jobber allerede systematisk med employer branding, med å fortelle de gode historiene, med å vise frem de ansatte, med å bygge stolthet internt og kjennskap eksternt. Dette gir en stor fordel i et kompetitivt marked. Er du én av de som kanskje ikke har kommet helt i gang, eller som gjerne skulle ha gjort mer? Da bør du spandere en liten time denne tirsdagsmorgenen.
7 august 2014
Aftenposten skriver 7. august om regjeringens EU-floker og henviser til kilder i EU-systemet som sier at utålmodigheten med Norge er økende i Brussel. Tross ønsket om et bedre og mer aktivt forhold til EU, står mange EU-relaterte saker i kø for regjeringen. EØS-minister Vidar Helgesen mener det er bedre å vente på gode løsninger, enn å ende opp med dårlige.
6 august 2014
For første gang er en nordmann i juryen for global prestisjepris.
24 juni 2014
Tidligere politiske redaktør i TV2, Stein Kåre Kristiansen starter i Gambit H+K. Kristiansen er en av Norges mest erfarne politiske kommentatorer. Han vil begynne i Gambit H+K etter sommeren med særskilt fokus på politisk analyse og medietrening.
17 juni 2014
Paal Espen Hambre gir seg som sjef i Arctic PR etter nærmere åtte år, og blir spesialrådgiver i Gambit H+K.
Hos Oslo Economics i Dronning Mauds gate 10, Vika., 3 juni 2014
Medisinske fremskritt og nye kostbare behandlingsmuligheter legger press på det offentlige helsevesenet. Nå ser vi konturene av et helsevesen hvor mange prioriteres i køen fordi de har forsikring gjennom arbeidsgiver eller har tegnet forsikring privat. Er vi i ferd med å utvikle et todelt helsevesen hvor noen får behandling på første klasse, mens andre blir henvist til et offentlig helsevesen med begrensede ressurser?
23 mai 2014
3,3 millioner nordmenn besøker Facebook hver dag. Organisk spredning reduseres stadig og økt konkurranse gjør det tøffere og kapre folks oppmerksomhet. Spillereglene er endret, og nye metoder må tas i bruk. Vi inviterer til heldagskurs der du lærer suksessoppskriften for å lykkes på Facebook.
21 mai 2014
Som eneste norske byrå ble Gambit H+K Strategies tildelt både SABRE Gold og Diamond Award for Norad-kampanjen «Født på ny». Prisene, som ble vunnet i sterk internasjonal konkurranse, er et resultat av byråets tydelige satsning på kreativitet og kanaluavhengige kampanjer. Kampanjen ble også blant de fem beste arbeidene uavhengig av kategori.
av: Charlotte Gundhus, 20 mai 2014
Over 80 personer deltok i Gambits sportsdebatt torsdag 15. mai. Med Petter Northugs bilkjøring i nyhetsbildet var det vanskelig å unngå debatt om konsekvensene av det han hadde gjort. Hvordan kunne det skje? Ville han komme tilbake sportslig? Hadde han svekket sin posisjon kommersielt?
20 mai 2014
I går kunngjorde Hill + Knowlton Strategies at regionene Europa og AMET (Midtøsten, Afrika og Tyrkia) slås sammen til én organisatorisk enhet – EMEA (Europe, Middle East & Africa), med umiddelbar virkning. Lars Erik Grønntun blir styreleder og administrerende direktør for regionen. Grønntun har bakgrunn som administrerende direktør i H + K Europa og styreleder i Norge.
12 mai 2014
For først gang noen sinne vil årets jordbruksforhandlinger bli ledet av en statsråd fra Fremskrittspartiet. Det er derfor knyttet stor spenning til forhandlingsresultatet og føringene dette legger for fremtidens landbrukspolitikk. Etter planen skal resultatet foreligge 16. mai. Med dette som bakteppe inviterer Gambit H+K til frokostseminar hvor vi setter fokus på den norske landbrukspolitikken. Hvilke utfordringer og muligheter står norsk landbruk ovenfor, hvordan kan vi tolke årets landbruksforhandlinger og hvilken politikk kan vi forvente fra regjeringen i tiden som kommer? Hva vil dette bety for landbruket, industrien og forbrukerne?
Gambit H+K tilbyr alle typer digital kommunikasjon.