Aktuelt

8 April 2014
Norad-kampanjen «Gjenfødt» gikk denne uken til topps i to kategorier i den europeiske PR-konkurransen In2 SABRE Awards. Prisen legger spesielt vekt på kreativitet, innsikt og innovasjon.
1 April 2014
Ønsker du å flerdoble engasjementet på Facebooksiden din? Gambit Hill+Knowlton inviterer til heldagskurs der du lærer smarte triks, rutiner og effektiv bruk av Facebook som kanal for måloppnåelse.
1 April 2014
Dag Dyrdal, tidligere ansvarlig for eksterne relasjoner i Oljefondet, blir senior rådgiver i Gambit H+K Strategies. Han styrker Gambits satsing på strategisk rådgiving og omdømmebygging, spesielt innen finanssektoren.
12 March 2014
Bli med bak kulissene, besøk stedene der beslutninger som påvirker verden tas, møt mennesker som skrev talene som endret historien – og bli kjent med tanker og ideer som preger oss. På årets Washingtonseminar vil du få besøke både verdens hovedstad, Washington DC og byen som aldri sover, New York City.
12 March 2014
SXSW Interactive i Austin er den mest toneangivende konferansen for digitalkommunikasjon. Akkurat nå er våre digitalrådgivere på plass for å utforske trendene virksomheter bør vite om i 2014. Og ikke minst: Hva betyr de for det norske markedet?
10 March 2014
Til sommeren skal PR-talenter fra Norge forsvare nasjonens ære i Young Lions PR i Cannes for aller første gang. Nå er juryen som skal kåre de beste PR-talentene i Norge på plass, og Gambit H+K sin egen Erlend Hausken er juryleder.
5 February 2014
På grunn av brann har hele Gambit H+K flyttet til nye, midlertidige lokaler. Fra og med onsdag 5. februar vil hele byrået være samlet i Ingeniørenes Hus, helt sentralt i Vika i Oslo.
20 January 2014
Denne helgen har vi hatt en kjedelig hendelse her i Gambit. Lørdag kveld oppstod det brann i våre lokaler, med påfølgende røyk-, brann - og vannskader i store deler av kontorlandskapet. Heldigvis ble ingen mennesker skadet. Brannvesenet kom raskt til stedet og en større brann ble avverget. Årsaken til brannen er ikke avklart, men den startet trolig i et kott.
9 December 2013
Dette unike dagsseminaret er rettet mot alle som jobber med ledelse, kommunikasjon, rådgivning eller taleskriving. Sett av en dag og fordyp deg i tanker og teorier om hva som overbeviser andre. Lær deg grepene som gjør at du kommer på offensiven når du har ordet eller pennen. Hva får opinionen til å snu? Hvordan sorterer du alt du har på hjertet slik at det kommer ut ryddig, varmt og overbevisende? Bruk én dag. Virkningen varer et liv.
6 December 2013
Gambit H+K har ansatt et bredt spekter av medarbeidere denne høsten. Fra tidligere stortingsrepresentanter til prosjektledere fra reklame- og tv-bransjen.
18 November 2013
Siden 2000 har Washingtonseminaret vist norske politikere, journalister og kommunikasjonsfolk verdens hovedstad.
8 November 2013
Sponsing av ungdom og talentutvikling, var tema på Gambits frokostseminar torsdag 7. november. Tre toneangivende aktører fortalte om sitt syn på sponsorvirksomhet, talentutvikling og verdiskapning rettet mot barn og unge.
27 September 2013
Holmes Report har kåret kampanjen «Beste bank for småbarnsfamilier» til å være et av de beste globale PR-arbeidene siste år. Kampanjen er valgt ut blant mer enn 4000 arbeider som deltok i den internasjonale PR-kåringen Sabre Awards.
11 September 2013
Norges Skiskytterforbund (NSSF) hadde tapt to avstemninger på rad om å få VM i skiskyting til Holmenkollen. Nove Mesto gikk av med seieren for 2013, mens finske Kontiolahti snappet 2015-mesterskapet for nesen på det norske forbundet. Norge hadde ikke vært VM-arrangør siden 2000, og noe måtte gjøres.
10 September 2013
Gårsdagens Stortingsvalg var historisk for Erna Solberg og de borgerlige partiene. Aldri tidligere har partiene samlet hatt like stor oppslutning i et valg og aldri har seieren vært så total. Totalt fikk FrP, Høyre, Venstre og KrF en oppslutning på 54 prosent og 96 mandater. Tilsvarende fikk de rødgrønne flertallet i bare fire av landets fylker.
29 August 2013
Også i Europas politiske og økonomiske kraftsentrum går folk til valgurnene denne høsten. 22. september er det valg av ny Forbundsdag i Tyskland. Forbundskansler Angela Merkel har holdt en høy internasjonal profil men møter utfordringer på hjemmebane. På samme måte som i Norge vil utfallet av valget avhenge av hvilken koalisjonsdannelse valgresultatet og de påfølgende forhandlingene gir grunnlag for. Det eneste som er sikkert er at en ny regjering etter valget vil bestå av to eller flere koalisjonspartnere. Både miljø og energi er viktige temaer i et valg som også får stor betydning for resten av Europa. Hill + Knowlton Strategies er sterkt representert med politisk innsikt og kompetanse i Berlin. På linken under finnes det det en kort analyse av situasjonen før valget med fokus på energispørsmål.
Oslo, 29 August 2013
Hva betyr Stortingsvalget for det politiske Norge? Hvordan foregår regjeringsforhandlingene? På hvilke områder kan vi forvente oss endringer? Hvem vil være sentrale i den videre utformingen av norsk politikk? og hvilket rom finnes for å påvirke politikken framover? Dette er noen av spørsmålene våre politiske eksperter vil prøve å gi deg svar på, når Gambit H+K inviterer til ettervalgslunsj 16. september.
29 August 2013
Gambit H+K styrker samfunnsavdelingen før valget. I tillegg til Per Arne Olsen (Frp) vil stortingsrepresentant Andrè Okatay Dahl fra Høyre og stortingsrepresentant Gorm Kjernli fra Arbeiderpartiet begynne i Gambit H+K etter valget. Gambit H+K har med dette 17 rådgivere med bakgrunn fra partipolitikk og representerer et unikt miljø innenfor politikk og myndighetskontakt. Ta gjerne kontakt med noen av våre hovedrådgivere innenfor politikk og myndighetskontakt.
31 May 2013
Under årets prestisjetunge SABRE Awards hanket Gambit H+K inn nok en internasjonal pris for sitt kommunikasjonsarbeid for DNB.
21 May 2013
Det tradisjonsrike Washingtonseminaret er nå åpnet for påmelding. Vi drar til Washington D.C. fredag 1. november, og reiser så til New York City før hjemreise fredag 8. november.
Gambit H+K har lang erfaring med tjenester innen krisekommunikasjon
Gambit H+K tilbyr alle typer digital kommunikasjon.