23 januar 2012

Vil du jobbe i Gambit H+K?

Vil du jobbe tverrfaglig med selskaps-, markeds- og samfunnskommunikasjon i Norges ledende kommunikasjonsbyrå?
Vil du jobbe i Gambit H+K?
Gambit H+K er Norges største og ledende kommunikasjonsbyrå. Vi søker stadig etter gode, erfarne rådgivere som brenner for å jobbe med kommunikasjon og påvirkning.


Vi kan tilby allsidige og utfordrende oppgaver, krevende nasjonale og internasjonale kunder og et inkluderende miljø. Hos oss får du muligheten til å jobbe med de fremste virksomhetene i Norge i et godt arbeidsfellesskap som kombinerer bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, god forretningsforståelse og praktisk erfaring fra ulike bransjer og sektorer.


Vi har en bred tilnærming til faget, med strategisk og operativ kompetanse innenfor alle kommunikasjonsdisipliner.


Aktuelle stillinger:


Til våre avdelinger for Selskapskommunikasjon og Myndighetskontakt søker vi Spesial-/Seniorrådgivere med 10+ års fartstid og bred erfaring fra overordnet kommunikasjonsarbeid i byrå, næringsliv eller organisasjoner.


En av stillingene krever erfaring fra olje- og energisektoren. Arbeidssted for denne stillingen vil kunne være Stavanger eller Oslo. For de øvrige stillingene er arbeidssted i Oslo.


Vi ser etter kandidater med solid kommunikasjonsfaglig kompetanse, lytte- og samarbeidsevne, analytisk legning, forretningsforståelse og kreativitet. Du setter deg raskt inn i kompliserte problemstillinger, er fleksibel og løsningsorientert, tar ansvar, kan jobbe selvstendig og under press.


Send CV og søknad der du beskriver hvorfor du søker på jobb hos oss, og hva du mener å kunne bidra med til våre kunder. Send dette til stilling@gambit.no.


Dersom du ønsker en uforpliktende samtale om karrieremuligheter ved å jobbe hos oss, kan du kontakte HR-ansvarlig Astrid Krohn, 22048200.


Publisert 23.01.12