Å etablere energilederskap

Gartner, IDC og deres industrianalytikerkolleger ‘kan alt og alle’ innen teknologi – og er en uvurderlig målgruppe for teknologibedrifter. Gambit H+K har guidet selskaper som HP, LG og Qualcomm gjennom dette spennende landskapet i 15 år.
Å etablere energilederskap
Når teknologilederskap skal etableres Gartner, IDC og deres industrianalytikerkolleger ‘kan alt og alle’ innen teknologi – og er en uvurderlig målgruppe for teknologibedrifter.


Gambit H+K har guidet selskaper som HP, LG og Qualcomm gjennom dette spennende landskapet i 15 år. Mobile World Congress i Barcelona er det årlige høydepunktet for alle mobilteknologifantaster.


Gambit H+K har i to år på rad bragt et av verdens største mobilselskaper sammen med Europas mest innflytelsesrike industrianalytikere, med Mobile World Congress som bakteppe.


Kunnskap er som kjent makt – og tilbakemeldingen fra industrianalytikerne er at den økte kjennskapen til selskap og teknologi, gjør at de i langt høyere grad anbefaler teknologiløsningene videre. I form av rapporter ut i markedet, eller i sin dialog med andre aktører i bransjen.


Gambit H+K har et unikt nettverk blant industrianalytikere i Gartner, IDC, Ovum og flere, og har guidet små og store teknologikunder i dette spennende landskapet i 15 år – enten teknologier skal lanseres eller bransjelederskap skal etableres.


“Surveys indicate that up to 60% of IT buyers consult industry analyst opinion when making investment decisions. That is why Analyst Relations is a priority in our marketing mix.”
- Martin O’Brien, PR&AR Manager EMEA, HP.

Kontakt :

Henrik Halvorsen
CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com