Eksklusiv butikkåpning for Urmaker Bjerke

Vi hjalp Urmaker Bjerke å gjøre ekstra stas på leverandører og kunder da de åpnet en ny to-etasjes butikk i Oslos eksklusive handlegate. Det ble fest.
Eksklusiv butikkåpning for Urmaker Bjerke
Vi lanserte tidenes lanseringsfest rettet mot eksisterende kundekrets, men også mot en ny og yngre målgruppe.


I tillegg til å vise frem den nye butikken, ønsket Urmaker Bjerke å lage en skikkelig fest-snakkis, og det ble fremvisning av unike klokkemerker, urmakere "in action" og minikonsert med Astrid S.


Se bilder nederst! 


Eksklusiv lanseringsfest
Arrangementet bar preg av å være en eksklusiv lanseringsfest, i stil med Urmaker Bjerkes verdier. Vi brukte elementer som et innrammet inngangsparti med graffiti, spennende lyssetting, DJ og minikonsert med Astrid S, og beveget oss derfor litt bort fra det som ville vært en mer tradisjonell åpning for en urmakerbutikk av Bjerkes format.


For å kaste glans over leverandørene, satte vi opp egne stands der festen kunne se urmakere «in action» og snakke med representanter for de ulike klokkemerkene.
 
Vår leveranse
I tillegg til utvikling av konsept og presseløp rundt lanseringen, stod vi for gjennomføringen av selve eventet -  alt fra invitasjoner, booking av artist og underholdningsprogram, rigg og sceneoppsett, event-crew med servering av kanapéer og bobler, samt dekor og grafiske elementer.
 
150 påmeldte festdeltakere sørget for topp stemning under lanseringsfesten, i tillegg arrangertre vi presselunsj med journalister tidligere på dagen. 


Noen tilbakemeldinger:


«Arrangementet hadde en fin balanse mellom modernitet og eksklusivitet, og vi fikk svært positive tilbakemeldinger fra både kunder og leverandører under og i etterkant av festen».
 
 «Arrangementet var av internasjonal standard» 


  







 

Kontakt :

Vegard Bjørtuft
Seniorrådgiver / Leder Sports Marketing & Sponsorship (SMS)

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 03 16 00
E-post: Vegard.Bjortuft@hkstrategies.com