Gambit blåser PR-vind i seilene

Gambit H+K har de siste ti årene hjulpet Kongelig Norsk Seilforening (KNS) med å utvikle Færderseilasen til å bli en attraktiv arena for både sponsorer og seilinteresserte – og ikke minst etablert seilasen som Norges mest omtalte seilsportsarrangement
Gambit blåser PR-vind i seilene
Med sine 6000 deltagere er Færderseilasen verdens største overnight-regatta. Seilasen arrangeres hvert år i Oslofjorden og har siden oppstarten i 1947 utviklet seg til å bli et «must» for alle seilinteresserte.


Den tradisjonsrike regattaen har etter hvert også blitt et «must» for media. Det unike med Færdern ligger i alle de gode historiene. Disse historiene, det være seg om unike mennesker, båter eller prestasjoner, har Gambit H+K brukt til å skape en plattform som er sentral i arbeidet for å gjøre Færdern attraktiv for både media og sponsorer.


I løpet av «Færderuken» i 2011 fikk over 11 millioner lesere, seere og lyttere med seg nyhetssaker fra Norges mest omtalte seilsportsarrangement. I 2012 signerte KNS en ny sponsoravtale med Fokus Bank, som gir banken navnerettigheter til Færderseilasen og sikrer KNS fire millioner kroner de neste tre årene.