Kommunikasjon + IP = sant

Cisco og Gambit H+K har en lang historie sammen. Helt siden 1998 har Gambit H+K bistått Cisco med alt fra mediekontakt til å posisjonere Cisco som tankeleder i sin bransje.
Kommunikasjon + IP = sant
Mye har skjedd siden Cisco og Gambit H+K startet samarbeidet i 1998. Den gang gjorde vi oss klare for å ta i bruk internett. I dag kan vi ikke leve uten. Cisco har bidratt til å bygge internett, stein for stein - ruter for ruter. Og vi i Gambit H&K har fått være med på laget.


Sammen har vi gjennomført målinger og undersøkelser og vi har påpekt svakheter i norsk nettverksinfrastruktur. Vi har påvirket bredbåndsutbyggingen og vi har bidratt til å endre praksis for
hvordan styremøter i store konsern (ASA) foretas. Vi har arrangert IP-skole for IT-journalister den gang IP-telefoni var nytt og skremmende, og vi har lært norske bedrifter at man kan samarbeide effektivt, også uten å møtes ansikt til ansikt. Vi har fortalt Ciscos grønne historie og vi var med på laget under COP15 i København.


Vi har arrangert Cisco Strategy Group i fem år, der vi samlet alt fra toppledere, ministere og beslutningstakere fra offentlig og privat sektor til seminar fire ganger i året. Vi har introdusert TelePresence for det norske markedet, og nå sist har vi fått en skikkelig karamell å suge på etter at Cisco i 2009 kjøpte hele Norges teknologistolthet, Tandberg.


Alt dette startet med rutere og svitsjer, og har utviklet seg til å handle om effektiv samhandling, grenseløse nettverk og smarte datasentre. Cisco leverer stadig innovasjoner som forbedrer din og min hverdag. Vi takker Cisco for tilliten og gleder oss til å bidra ytterligere med det mål å endre hvordan vi mennesker live, work, play and learn.

Kontakt :

Roland Berg Lie
Leder avdeling for markedskommunikasjon

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 50 87 57
E-post: roland.berg.lie@hkstrategies.com