Aleksander Holand Nordahl

Aleksander Holand Nordahl

Spesialrådgiver
(1981)
Aleksander er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber med et bredt antall kunder. Spesialiseringen ligger innen krise- og medietrening, samt innen IR og finans.
Han kom til Gambit fra forsikringsselskapet Vardia Insurance Group ASA, hvor han satt i konsernledelsen som kommunikasjonsdirektør. Her ledet han prosjektet med å børsnotere selskapet på Oslo Børs, og var selskapets IR-kontakt.
Før dette var Aleksander i Gambit i 3,5 år, hvor han jobbet innen ulike fagfelt som Investor Relations, medie- og krisekommunikasjon og synlighetsløp. I denne perioden ble han også tildelt to Gullkornpriser for synlighetsarbeid med kunden Technip.  
Aleksander har også jobbet som finansjournalist i E24, hvor han hadde fokus på hva som skjedde i aksjemarkedet. Før han ble journalist jobbet han som finansrådgiver i meglerhuset Glitnir Securities (nå Platou Markets) og i 7-Fjell Kapital i Bergen.
Han har sin utdanning fra siviløkonomstudiet på Handelshøyskolen BI. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 33 81 86
E-post: Aleksander.Nordahl@hkstrategies.com
André R. Kolve

André R. Kolve

Seniorrådgiver
(1978) André er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon og jobber blant annet med myndighetskontakt, strategisk rådgiving, analyse og medietrening.

André kom til Gambit H+K etter å ha vært statssekretær for statsråd Siv Jensen i Finansdepartementet. Der hadde han blant annet hovedansvaret for alt presse- og kommunikasjonsarbeid, samt strategi og analyse. André har også flere års erfaring som politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet, hvor han tiltrådte etter tre år som kommunikasjonsrådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. Her var André blant annet kommunikasjonsrådgiver for de to senere statsrådene Per Sandberg og Anders Anundsen, i henholdsvis Justiskomiteen og Kontroll- og konstitusjonskomiteen.
 
André har også bred erfaring fra media med over 12 års fartstid som journalist, vaktsjef og avdelingsleder i blant annet Porsgrunns Dagblad og Telemarksavisa. Som journalist jobbet han spesielt med saker innenfor politikk, næringsliv og justissektoren. 

Tlf: 47 22 04 82 00 / +47 97 72 05 35
E-post: Andre.Kolve@hkstrategies.com
Arne Furumo

Arne Furumo

Spesialrådgiver
(1979) Arne er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon og vil de neste årene være bosatt i Washington D.C. Arne kom til Gambit H+K fra en seniorrådgiverstilling i det nordiske politikkrådgivningsselskapet Rud Pedersen og jobbet før det som rådgiver i kommunikasjonsbyråene BWPR (senere 20/20 Communications) og Kreab. Arne har også erfaring fra Justis- og beredskapsdepartementet, der han jobbet som førstekonsulent i Kriminalomsorgsavdelingen. Som rådgiver har Arne jobbet med kunder innenfor områder som samferdsel, samfunnssikkerhet- og beredskap, forsvar og energi. Arne er utdannet med mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har mellomfag i idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 18 14 42
E-post: Arne.Furumo@hkstrategies.com
Bettina Therese Rognås Ellefsen

Bettina Therese Rognås Ellefsen

Assisterende Rådgiver
(1990) Bettina er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon hvor hun primært jobber med merkevarebygging, kommunikasjonsstrategier, -planer og -kampanjer, PR- og mediearbeid. Hun trives best der kommunikasjon er med på å bygge sterke merkevarer, og jobber primært med kunder og kommunikasjonsutfordringer innen dette.

Bettina er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), med spesialisering innenfor Marketing og Brand Management og støtteprofil tatt ved National Chengchi University i Taiwan. I hennes masteroppgave forsket hun på posisjonering av merkevarer med hovedvekt på differensierende merkevareassosiasjoner. 

Ved siden av studiene har hun blant annet jobbet med marketing og FMCG i Procter & Gamble Stockholm. Bettina har også en bred erfaring fra studentforeningen ved NHH, der hun startet opp Norges største studentidrettsfesival, Bergen Challenge, hvor hun satt i styret som Informasjonssjef. Bettina er også styremedlem i Markedsføringsforeningen i Oslo.

Linkedin

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 84 14 02
E-post: Bettina.Ellefsen@hkstrategies.com
Bitte Kvadsheim

Bitte Kvadsheim

Executive Assistant, Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)
(1966) Bitte jobber som Executive Assistant for Lars Erik Grønntun.
Hun kommer fra tilsvarende stilling hos Norwegian Microfinance Initiative. Bitte jobbet i mange år innen administrasjon hos Carnegie AS.  Hun er utdannet innen administrasjon ved Otto Treiders Handelsskole og ved medielinjen på Follo Folkehøyskole. Bitte har i tillegg bred erfaring fra ulike styreverv i frivillige organisasjoner.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 48 02 88 33
E-post: bitte.kvadsheim@hkstrategies.com
Borghild Eldøen

Borghild Eldøen

Seniorrådgiver
Borghild er tilknyttet Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har de siste 14 årene arbeidet med å utvikle og implementere overordnede kommunikasjonsstrategier for sine kunder, både private og offentlige. Hun driver løpende kommunikasjonsrådgiving og kursing, blant annet medietrening. Borghild har bakgrunn fra politikk, journalistikk, reiseliv, markedsføring og informasjon. Hun har blant annet jobbet som politiske sekretær i Høyre, journalist, informasjonssjef i bankvesenet, direktør for informasjon og samfunnskontakt i oljeselskapet Amoco og reiselivsdirektør i Stavanger. Hun var også leder for TV-aksjonen i 1993. Borghild er fast medlem av pressestaben ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge. Borghild har meget god lokalkunnskap og har jobbet for flere offentlige aktører i Rogaland.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 12 44 44
E-post: Borghild@eldoen.com
Cathrine Torgersen

Cathrine Torgersen

Spesialrådgiver
(1984) Cathrine er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på finansiell kommunikasjon og energibransjen. Hun har tidligere jobbet som obligasjonsmegler for Pareto Securities Inc i New York og RS Platou Markets. Cathrine har en Bachelor i Business Administration fra Universitá Bocconi i Milano.

Tlf: +47 22 04 81 73 / +47 91 52 85 01
E-post: cathrine.torgersen@hkstrategies.com
Charlotte Gundhus

Charlotte Gundhus

Spesialrådgiver
(1987) Charlotte er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon med fokus på markeds-PR. Hun har tidligere jobbet som rekrutteringsrådgiver og kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg, og er en erfaren foredragsholder innen områdene rekruttering og employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon. Charlotte er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI. Ved siden av studiene arbeidet hun med PR og events i Brystkreftforeningen og for HTC. Hun har også erfaring fra prosjektledelse i Schjærven Reklamebyrå.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 25 09 44
E-post: charlotte.gundhus@hkstrategies.com
Christoffer Gundersen

Christoffer Gundersen

Prosjektleder (i permisjon)
(1990) Christoffer er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med ansvar for Washingtonseminaret og Maktens Språk. Han kom til Gambit H+K etter å ha vært praktikant ved ambassaden i Washington, D.C., og har tidligere vært Communications Intern ved Hudson Institute i samme by. Ved siden av studiene har Christoffer vært journalist og reportasjeredaktør i Universitas, Norges største studentavis. I tillegg har han vært skribent for AmerikanskPolitikk.no. Christoffer har en bachelorgrad i internasjonale studier med spesialisering i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og American University.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 08 22 28
E-post: christoffer.gundersen@hkstrategies.com
Erlend Drevdal Hausken

Erlend Drevdal Hausken

Spesialrådgiver
Erlend er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit og er ansvarlig for fagfeltet merkevare- og identitetsbygging i Gambit. Erlend jobber på både operativt og strategisk nivå, og har bred konseptuell og kreativ erfaring. Han har jobbet mye med prosessledelse og utvikling av merkevarer og visjoner både i Gambit H+K og sammen med lektor på Markedshøyskolen og kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdal som selvstendig næringsdrivende. Erlend kommer fra stillingen som Director of Marketing Communications i Opera Software ASA, og var også selskapets global head of branding. Erlend har sin styrke innen merkevare- og identitetsbygging, prosessledelse, konsumentmarkedsføring og digital markedsføring og kommunikasjon.  
Erlend er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 95 27 58 81
E-post: erlend.hausken@hkstrategies.com
Eva Cecilie Jørgensen

Eva Cecilie Jørgensen

Rådgiver
(1984) Eva er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon.  Eva har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Oslo, en bachelorgrad i Europastudier (EU) fra Universitetet i Oslo og Universidad Complutense de Madrid, samt en mastergrad i politisk økonomi fra BI. I tiden som student hadde Eva flere sentrale verv i studentpolitikken. Eva har også jobbet en periode i organisasjonen Holder de Ord med politisk kartlegging. I tillegg har Eva styreerfaring fra ulike bedrifter/organisasjoner.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 26 38 46
E-post: eva.jorgensen@hkstrategies.com
Hanne Grobstok

Hanne Grobstok

Senior Prosjektleder
Hanne er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit. Hun har tidligere jobbet i flere reklamebyråer som både konsulent og prosjektleder med kjente merkevarer. Sist kommer hun fra SMFB Reklamebyrå hvor hun var prosjektleder for IKEA.  Hanne har også jobbet på kundesiden som markedssjef for Bjørneparken i Flå som er en del av Olav Thon Gruppen og som markedsansvarlig for Utleiemegleren.Parallelt med fast jobb har Hanne jobbet som coach og kursholder for ungdom innen bevissthetsarbeid. Hanne er utdannet bedriftsøkonom fra BI, diplomert markedsøkonom fra Markedshøyskolen og diplomert coach og samtaleterapeut innen psykoterapi  fra Huma Nova.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 18 85
E-post: Hanne.Grobstok@hkstrategies.com
Henrik Halvorsen

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver
(1970) Henrik er administrerende direktør i Gambit H+K, seniorrådgiver og Vice President for Operations i EMEA. Som rådgiver jobber han særlig med strategi,  merkevare og omdømme. Henrik jobber også med krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon på tvers av de største sektorene i Norge. Henrik har jobbet i kommunikasjonsbransjen siden 1996 og var tidligere eier i Gambit H+K. Han er utdannet siviløkonom fra Wirtschaftsuniversität Wien og Handelshøyskolen BI/Sandvika.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com
Henrik Mühlbradt

Henrik Mühlbradt

Rådgiver
Henrik er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon der han blant annet har sin styrke innen digital kommunikasjon og leads-generering. Henrik er utdannet inn PR og informasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Etter studiene startet han PR-byrået Colt kommunikasjon. Senere gikk veien videre til telecom-bransjen der han blant annet var sentral i mobiloperatøren Hello sin nysatsing på privatmarkedet. Som salgssjef i Hello sørget han for at selskapet ble en seriøs utfordrer i mobilbransjen ved å skaffe selskapet titusenvis av nye kunder - primært gjennom digitale kampanjer.
 
Før Henrik kom til Gambit jobbet han med inbound marketing hos Inbound Group. Her jobbet han strategisk og operativt med å hjelpe kunder å øke antall leads og salg ved hjelp av inbound-metodikken.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 41 29 93
E-post: Henrik.Muhlbradt@hkstrategies.com
Henrik Arnestad Salthe

Henrik Arnestad Salthe

Spesialrådgiver
(1984) Henrik er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen, og leder Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Han har tidligere jobbet som nettredaktør i PetroMedia og Edda Media, og som journalist for blant annet Vårt Land, Ukeavisen Ledelse og Oil Information. Henrik er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også en grad i kinesisk språk og kultur ved Universitetet i Oslo og Peking University.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 45 09 56
E-post: henrik.salthe@hkstrategies.com
Ingeborg Tennes

Ingeborg Tennes

Prosjektleder
(1990) Ingeborg er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Hun har tidligere vært trainee i kommunikasjonsavdelingen til Norges Sjømatråd og praktikant ved Norges ambassade i Washington DC. Ingeborg har også jobbet som valgkampsekretær og politisk rådgiver i Tromsø Høyre. Ved siden av studier har hun vært aktiv i forskjellige verv og var i flere år en del av i FN- Studentene hun har også vært skribent for AmerikanskPolitikk.no.

Ingeborg har deltatt på Civita- Akademiet og gjennomført sommerskole i Amerikansk politikk ved Oxbridge Learning Academy i Washington, D.C. Ingeborg har en mastergrad i statsvitenskap fra universitetet i Oslo med spesialisering innenfor internasjonal politikk. Hun har siden februar 2016 vært prosjektleder i Ronald McDonald Barnefond.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 94 16 86 58
E-post: Ingeborg.Tennes@hkstrategies.com
Inger Johanne Stenberg

Inger Johanne Stenberg

Assisterende Rådgiver
(1984) Inger Johanne er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen. Hun sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Tidligere jobbet hun som programleder og olje- og næringslivsjournalist i NRK Rogaland. Hun har og erfaring som journalist i fagmediet Petromedia, og videojournalist VGTV/VG Nett.

Inger Johanne er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og har studert russisk språk og politikk ved Universitetet i Oslo, og ved det norske universitetssenteret i St. Petersburg, Russland. Mens hun studerte russisk var hun praktikant ved den norske ambassaden i Riga, Latvia. 

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 59 58 29
E-post: IngerJohanne.Stenberg@hkstrategies.com
Ingrid Høstbjør

Ingrid Høstbjør

Assisterende Rådgiver
(1987) Ingrid er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit, med fokus på PR, digital kommunikasjon og innholdsproduksjon. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Släger Kommunikasjon med ansvarsområder innen sosiale medier, tekst, mediekontakt og prosjektledelse. Ingrid har en mastergrad i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo med fokus på strategisk kommunikasjon og sosiale medier, og har ved siden av studiene jobbet som konsulent på sosiale medier for rekrutteringskampanjen Bli kjent med UiO. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 918 12 431
E-post: Ingrid.Hostbjor@hkstrategies.com
Ingveig Tveranger

Ingveig Tveranger

Seniorrådgiver
Ingveig er tilknyttet Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har bred erfaring fra arbeid med olje- og gasselskaper, blant annet gjennom å være utleid til Total E&P Norges Martin Linge prosjekt for å bistå med internkommunikasjon. Hun har og lang erfaring med krisekommunikasjon og beredskapsarbeid for oljeselskaper.

Ingveig har jobbet mye med næringsmiddelindustrien, og har ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon for matprisen «Det Norske Måltid». I tillegg driver hun løpende kommunikasjonsrådgiving og kursing, blant annet medietrening. Før hun begynte å jobbe med kommunikasjon var hun journalist og programleder for NRK Rogaland og NRK Petre i 13 år.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 23 49 16
E-post: ingveig.tveranger@lyse.net
Ingvild Gulbrandsen-Dahl

Ingvild Gulbrandsen-Dahl

Business controller
(1964) Ingvild er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi. Hun har tidligere jobbet hos Scaneco Young & Rubicam AS, Regnskap-Lønn AS og sist som business controller i reklamebyrået Ogilvy & Mather AS. Ingvild er utdannet bedriftsøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 81 79 / +47 92 89 95 30
E-post: ingvild.gulbrandsen-dahl@hkstrategies.com
Jan Ottesen

Jan Ottesen

Leder avdeling for selskaps- og samfunnskommunikasjon
(1973) Jan kom til Gambit H&K i 1995 og er i dag leder for avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han har bakgrunn som informasjonssjef i Vin- og brennevinleverandørenes forening, sentralstyre-medlem i Fremskrittspartiets Ungdom, nestleder i bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere og i Norges Konservative Studentforbund, samt flere styreverv ved Universitetet i Bergen. Jan har en Cand. Mag. ved UiB med fagene administrasjons- og organisasjonsvitenskap, historie, sosialøkonomi og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com
Johan Wilskow

Johan Wilskow

Seniorrådgiver
(1976) Johan Wilskow er knyttet til avdelingen for selskapskommunikasjon i Gambit. Han kommer fra stillingen som programleder for debattprogrammet Sytten tretti på radiokanalen P4.
Johan leder faggruppen for medietrening. Han jobber også mye med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Gambit arrangerer.
 
Johan har jobbet som nyhetsjournalist i til sammen 11 år. Lengst erfaring har han fra NRK der han jobbet med TV- nyheter i seks år. Fra samme sted har han også flere års erfaring som vaktsjef. I tillegg har Johan jobbet med nyheter i P4, blant annet som program- og debattleder i aktualitetsprogrammet 1730 i fire år. Han har i tillegg frilanset i TVSør ved siden av studiene.Som journalist dekket Johan de største sakene både utenriks og innenriks. Han har jobbet mest med politikk og krim. I tillegg har han i en årrekke intervjuet og ledet debatter med toppolitikere, organisasjonsledere, ledende fagpersoner og samfunnsdebattanter.
 
Johan er utdannet TV- journalist fra Mediehøgskolen, Gimlekollen i Kristiansand. I tillegg har han høyere studier i engelsk fra Universitetet på Agder.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 97 46 06
E-post: johan.wilskow@hkstrategies.com
Johanne Njølstad

Johanne Njølstad

Assisterende Rådgiver
(1991) Johanne er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har en MSc i Strategisk Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, med studieopphold ved University of California, Berkeley. Ved siden av studiene har hun vært trainee hos TNS-Gallup, der hun jobbet med markedsanalyse i avdelingen Retail and Shopper. Hun har også jobbet med web-redigering og web-analyse i Kommunikasjonsavdelingen til BI, samt med markedsføring og salg i TEMPUS AS. I sin studietid satt hun som nestleder i idrettsutvalget til SCK og som Marketing Manager i GSS. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 48 10 26 29
E-post: Johanne.njolstad@hkstrategies.com
Jørgen Christiansen

Jørgen Christiansen

Seniorrådgiver
(1969) Jørgen er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Han er Siviløkonom fra NHH, og har erfaring som kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest Group og SEB Norge. Jørgen har rådgivererfaring fra blant annet JKL, hvor han var fagansvarlig for finansiell kommunikasjon. Han satt i styret for NIR (KOMM) i perioden 2002-2004. Han har jobbet særlig med finansiell kommunikasjon, bærekrafts-problemstillinger, regulatoriske forhold, konflikter, kriser og omstillinger.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 913 13 199
E-post: Jorgen (punktum) Christiansen (alfakrøll) hkstrategies (punktum) com
Knut Egil G. Sæther

Knut Egil G. Sæther

Seniorrådgiver
(1972) Knut Egil er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Han har omfattende erfaring innen strategisk kommunikasjon og kriseledelse, herunder krisekommunikasjon, kommunikasjonsstrategier, stakeholder management, mediehåndtering og strategisk beredskapsledelse. Knut Egil har siden 2009 jobbet for konsulentselskapene Acona og ResQ med kommunikasjon og kriseledelse for en rekke norske og internasjonale selskaper innen energisektoren. Han har tidligere blant annet jobbet som journalist i Finansavisen og med kommunikasjon og markedsføring i IBM. Han har også mange års erfaring med arbeid innen PR og kommunikasjon for Gambit H+K. Knut Egil har utdannelse fra Forsvaret, Politiet og Handelshøyskolen BI.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 48 44 48
E-post: knut.egil.saether@resq.no
Kristin Lindhjem

Kristin Lindhjem

Rådgiver
Kristin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon og leder vår bygg- og boligsatsning. Hun jobber primært med kommunikasjon- og mediestrategi, produkt-PR, event og kampanjer. Hun har spesielt god fagkunnskap om Instagram og var en av de første i Norge til å blogge om sosiale medier. Før Kristin kom til Gambit jobbet hun i seks år som salgs- og markedskonsulent og internasjonal salgssjef hos Oslofjord Convention Center. Kristin er utdannet omsorgsarbeider og har jobbet flere år innen helsesektoren, hun har de senere årene utdannet seg innen markedsføring med spesialisering i strategisk merkevarebygging hos Handelshøyskolen BI.
 

Tlf: + 47 22 04 82 00 / +47 93 08 58 85
E-post: kristin.lindhjem@hkstrategies.com
Lars Erik Grønntun

Lars Erik Grønntun

Chairman & CEO H+K Strategies EMEA, gründer og arbeidende styreleder Gambit H+K
(1970) Lars Erik leder Hill+Knowlton Strategies i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Lars Erik grunnla Gambit H+K i 1995 og ledet selskapet frem til 2011. I 2009 ble han utnevnt til strategidirektør for Hill+Knowltons EMEA-divisjon, og i 2011 tok han over ansvaret som sjef for selskapets operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han sitter i Hill+Knowltons globale ledergruppe og i selskapets globale etikk-komité. Lars Erik har tidligere ledet bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere (NIR) og vært styremedlem i International Communications Consultancy Organisation (ICCO). Før han grunnla Gambit H+K var han blant annet leder av Fremskrittspartiets Ungdom, medlem av FrPs sentralstyre og arbeidsutvalg, FpUs representant i FrPs stortingsgruppe og bystyremedlem Oslo Kommune. Lars Erik har tidligere vært programleder for et aktualitetsmagasin på TVNorge. Han er utdannet innen sosialøkonomi og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har deltatt i WPPs topplederprogram, Maestro.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: larserik.gronntun@hkstrategies.com
Leif Gunnar Laache

Leif Gunnar Laache

Økonomi- og administrasjonssjef
(1968) Leif Gunnar er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi og IT. Han er tidligere controller i Stiftelsen Norsk Rikstoto og økonomikonsulent hos Stians Sport AS. Leif Gunnar er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 66 88 13
E-post: leifgunnar.laache@hkstrategies.com
Lene Mykjåland

Lene Mykjåland

Prosjektkoordinator
Lene er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon hvor hun primært arbeider med PR- og mediearbeid, medierelasjoner, innholdsproduksjon, spons og event. Nåværende kunder består av LG Electronics, Nokian Tyres, Samlerhuset, Specsavers og Statoil.

Lene kommer til Gambit etter en lang toppidrettskarriere hvor hun har deltatt i både fotball-VM, fotball-EM og OL. Ved siden av heltidsjobb som profesjonell fotballspiller har hun tatt en bachelorgrad i Kultur og Kommunikasjon fra UiO, et tverrfaglig studie bestående av medievitenskap, sosiologi, psykologi og sosialantropologi, samt studier innen moter og styling.PR og markedsføring har alltid vært en interesse for Lene.

Ved siden av hennes fotballkarriere har hun derfor involvert seg i merkevarebygging og markedsføring av fotballjentene, både sammen med hennes respektive klubber og fotballforbundet. Videre har hun førstehåndserfaring hva gjelder sponsorarbeid og medierelasjoner, samt foredragsvirksomhet. TV-skjermen er hun også blitt godt kjent med, og hun ble headhuntet til jobben som en del av TV2 sitt ekspertteam under fotball-EM i Nederland sommeren 2017

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 41 95 53
E-post: Lene.Mykjaland@hkstrategies.com
Mads Dokka Blybakken

Mads Dokka Blybakken

Assisterende Rådgiver
Mads er tilknyttet avdeling for samfunnskommunikasjon i Gambit H+K. Han kom til Gambit H+K i løpet av studiene, etter å ha vært tilknyttet PR-byrået Ordkraft. Mads er utdannet MSc. i samfunnskommunikasjon fra Universitet i Agder, med spesialisering innen strategisk kommunikasjon og stedsprofilering. I tillegg har han en bachelorgrad i administrasjon og organisasjonsvitenskap fra Universitet i Bergen.

Ved siden av studiene har Mads jobbet med studentpolitikk på flere nivåer, samt med employer branding og events for kunder som Statoil og Posten Norge.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 98 08 46 52
E-post: Mads.Blybakken@hkstrategies.com
Maria Angell-Dupont

Maria Angell-Dupont

Spesialrådgiver
(1970) Maria har faglig ansvar for teknologi og IT, og er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef for IKT-Norge. I Sverige var Maria pressesjef for kultur og idrettsministeren, før det rådgiver for Moderaterna i Riksdagen. Maria har jobbet for ulike internasjonale demokratistiftelser i blant annet Bosnia og Hercegovina, Indonesia og Malaysia. Her har hun holdt kurs i kampanjestrategi, målgruppeanalyser, kommunikasjon, retorikk, ledelse og bruk av sosiale medier. Maria tjenestegjorde for den svenske hæren i Afghanistan som Press- and Informations Officer. Med ansvar for krisekommunikasjon og all pressekontakt. Hun medietrente den svenske forsvarsledelsen og satte sammen kommunikasjonsoperasjoner rettet mot lokalbefolkningen. I tillegg drev hun medietrening og grunnleggende journalistikkopplæring for afghanske journalister. Maria er utdannet i språk, psykologi og medie- og kommunikasjonsvitenskap ved Lunds Universitet. Tidligere var Maria, som første svenske, medlem av bystyret i Oslo for Høyre.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 40 49 56 68
E-post: Maria.Angell-Dupont@hkstrategies.com
Marianne Orellana

Marianne Orellana

Resepsjonist
(1981) Marianne er tilknyttet til administrasjonen som resepsjonist og møteromsansvarlig.

Hun har flere års erfaring innen administrasjonsyrke i finans bransjen. Hun har tidligere vært PA og resepsjonist ved investerings fondet, EQT Partners og sekretær for Pangea Property Partners.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 41 49 83
E-post: marianne.orellana@hkstrategies.com
Marius Myhrvold

Marius Myhrvold

Spesialrådgiver
Marius er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit og leder teamet for integrert kommunikasjon. Han har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR/pressearbeid og digital markedsføring. Han er tidligere byråleder og partner i Colt Kommunikasjon og har bred erfaring med internasjonale allianser, blant annet som ansvarlig rådgiver i Norge for den globale alliansen Public Relations Network. Marius er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 22 65
E-post: marius.myhrvold@hkstrategies.com
Marte Vilming

Marte Vilming

Prosjektleder
(1990) Marte er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K jobbet hun med unge kunder-segmentet i Nordea, hvor hun hadde ansvar for sponsoravtaler, sosiale medier og kundekontakt. Ved siden av studiene på handelshøyskolen BI var Marte engasjert i ulike foreninger, og satt blant annet som daglig leder for studentavisen INSIDE 24. Her hadde hun ansvar for den administrative driften av studentavisen som også er et AS. 

Marte har i tillegg vært med på å oppstarten av organisasjonen A21 i Norge, hvor hun også var kommunikasjonsansvarlig. I tillegg har hun jobbet for Strømmestiftelsen i Uganda og sittet som kommunikasjonsansvarlig for verdens største arkitektkonkurranse for studenter, 120 HOURS. 

 Marte er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 98 65 22 91
E-post: Marte.Vilming@hkstrategies.com
Martin Hoff Pedersen

Martin Hoff Pedersen

Prosjektleder
(1991) Martin er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit i avdelingen for markedskommunikasjon. Før han kom til Gambit H+K jobbet han i kommunikasjonsavdelingen til Siemens hvor han var ansvarlig for internkommunikasjon i Norge, i tillegg til å jobbe med internasjonale prosjekter og content marketing. I løpet av studiene var Martin aktiv med flere verv og satt blant annet  i ledelsen for studentforeningen ved BI (SBIO) hvor han håndterte ulike kommunikasjonsdisipliner. Han har også vært tilknyttet styret for Norges største studentavis, Universitas.
 
Martin er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI.
 
Linkedin

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 76 99 76
E-post: martin.pedersen@hkstrategies.com
Morten Lervaag Jacobsen

Morten Lervaag Jacobsen

Rådgiver
(1985) Morten er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit og jobber med kreativ konsept- og kampanjeutvikling. Han har bakgrunn som kreatør og tekstforfatter i reklamebyrået Bajasen, og har jobbet med alt fra rådgivning og idé til ferdig produksjon. Morten har hatt kundeansvar for flere internasjonale merkevarer og ledet nordiske kommunikasjonskampanjer fra innsalg til levering, samt bidratt som rådgiver og innholdsutvikler i sosiale medier.

Morten har en First Class Honours-bachelorgrad i reklame ved Southampton Solent University, tittelen Merkekommunikatør fra Norges Kreative Fagskole og eksamen i sosiale medier fra BI. Han har også vunnet to priser i Gullkalven, Norges største studentkonkurranse innenfor kreativ kommunikasjon. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 28 70 98
E-post: Morten.Jacobsen@hkstrategies.com
Nathalie Askjem (i permisjon)

Nathalie Askjem (i permisjon)

Assisterende rådgiver
(1987) Nathalie er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit i avdelingen for markedskommunikasjon, der hun primært jobber med sosiale medier og betalt kommunikasjon på digitale flater. Hun jobber daglig med alt fra digitale kampanjer, innholdsproduksjon og annonsering, til foredrag og workshops i sosial medier. Tidligere har Nathalie jobbet som sosiale medier-rådgiver i OMG AS.
 
Nathalie har en mastergrad i digital markedsføring og sosiale medier fra Middlesex University i London, og bachelorgrad innen reklame og merkevarebygging fra Markedshøyskolen i Oslo. 
 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 08 07 71
E-post: nathalie.askjem@hkstrategies.com
Nils Broström

Nils Broström

Spesialrådgiver
(1977) Nils er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på IT og selskapsprofilering. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA. Før det var han i Gambit H+K i fire år på avdelingen for markedskommunikasjon. Nils har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og Göteborgs Universitet samt mastergradsstudier i medievitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: Nils.Brostrom@hkstrategies.com
Nora Callander

Nora Callander

Prosjektkoordinator
(1992) Nora er tilknyttet avdelingen for samfunn- og selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit skrev hun masteroppgave ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) og arbeidet deltid som forskningsassistent. Masteroppgaven belyser medias rolle i den politiske legitimeringsprosessen av norsk militært engasjement. Høsten 2015 hadde Nora det politiske ansvarsområdet som studentpraktikant ved den norske ambassaden i Seoul. Utover dette har Nora vært redaksjonsmedarbeider i Gyldendal Norsk Forlag gjennom studietiden.

Nora har en mastergrad i politisk kommunikasjon og ledelse fra Copenhagen Business School og en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Under bachelorgraden var hun utvekslingsstudent ved American University i Washington D.C og ved Roskilde Universitet i Danmark. I løpet av studietiden har Nora hatt flere verv og engasjert seg i frivillig arbeid.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / + 47 98 65 66 39
E-post: nora.callander@hkstrategies.com
Oscar Thorbjørnsrud

Oscar Thorbjørnsrud

CFO i Gambit, Controller Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)
(1985) Oscar er Chief Financial Officer (CFO) i Gambit. Han har også en rolle som Controller i Hill+Knowlton Strategies EMEA. I tillegg til hovedansvaret som CFO, har Oscar også ansvar for arbeidskapitaloptimalisering og oppfølgning av operasjonene i regionen.

Oscar er Statsautorisert Revisor med bakgrunn fra KPMG, og har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI, samt en mastergrad fra Norges Handelshøyskole i regnskap og revisjon.  

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 94 85 84 87
E-post: Oscar.Thorbjornsrud@hkstrategies.com
Paal Espen Hambre

Paal Espen Hambre

Seniorrådgiver
(1976) Paal er tilknyttet avdeling for markedskommunikasjon, og bistår virksomheter innen eksempelvis helse, IT/teknologi, offentlig sektor, bank/finans, detaljhandel, bemanning og organisasjoner. Han har 15 års erfaring fra norsk og internasjonal PR-bransje, først som rådgiver og leder for konsernkommunikasjon i Porter Novelli, deretter som byråleder for Arctic PR.

Paal er utdannet innen mediekunnskap fra Høgskulen i Volda og har en Bachelorgrad i informasjon og samfunnskontakt, samt høyere økonomisk utdannelse fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han fem års erfaring som journalist og redaktør i radio og avis.

Han er ekspertkommentator i Norges største næringslivsavis på nett, E24.no, og skriver jevnlig om medier, kommunikasjon, politikk og næringsliv.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 40 14 14
E-post: PaalEspen.Hambre@hkstrategies.com
Peter Jacob Jacobsen

Peter Jacob Jacobsen

Assisterende Rådgiver
(1988) Peter er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber i hovedsak med selskaper innen industri- og energisektoren. Han fokuserer på omdømme- og merkevarebygging, interessenthåndtering og finansiell kommunikasjon. Peter er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og jobbet som journalist i Finansavisen ved siden av studiene.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 85 46 90
E-post: peter.jacobsen@hkstrategies.com
Ragnvald Nærø

Ragnvald Nærø

Seniorrådgiver
(1954) Ragnvald Nærø har lang erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. I fem år var han direktør for energi og utvikling i Statkraft, og i perioden fra 2001 til 2010 konserndirektør i samme selskap med ansvar for kommunikasjon, samfunnsansvar, HR og IKT. Hans spisskompetanse er særlig på fagfeltene kommunikasjon, myndighetskontakt, profilering, strategi, forretningsutvikling, ledelse og omstilling. Fra 1981 til 1994 arbeidet Nærø i Aftenposten som journalist, leder av politiske avdeling, redaksjonssjef og utviklingsdirektør. Han har vært partner i Geelmuyden.Kiese og kommunikasjonsdirektør i Luftfartsverket, Widerøe og ECO-Energi. Nærø har flere styreverv, bl.a. i Olympic Ship, Runde Miljøsenter og Hareide Design. Nærø har embetseksamen i historie og en Executive MBA fra IMD i Sveits.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 08 03 03
E-post: ragnvald.naero@hkstrategies.com
Roland Berg Lie

Roland Berg Lie

Leder avdeling for markedskommunikasjon
(1974) Roland  leder avdelingen for markedskommunikasjon, i tillegg til faglig ansvar for teknologi og IT. Han har 12 års erfaring som journalist og redaksjonssjef IT i Finansavisen. Han har tidligere vært journalist i Demokraten og Forsvarets overkommando. Roland har også fartstid fra Unge Venstre og Venstre både med politiske verv og som ansatt.
Han har i fire år vært jurymedlem i tildelingen av Dataforeningens BI-pris. Roland har en Cand. Mag. fra Universitetet i Oslo basert på studier innen jus, statsvitenskap og Journalistutdanningen i Oslo.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 50 87 57
E-post: roland.berg.lie@hkstrategies.com
Rune Wilhelmsen

Rune Wilhelmsen

CFO Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)
(1973) Rune er Chief Financial Officer (CFO) i Hill+Knowlton Strategies EMEA med ansvar for mer enn 40 ulike operasjoner. Han ledet Gambit H+Ks administrasjon og var ansvarlig for stabsfunksjonene, økonomi og finans til 2011 da han tok over ansvaret som CFO for Hill+Knowltons operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han har bakgrunn fra ledende stillinger innen økonomi og administrasjon i organisasjoner som Norges Skiforbund, Voice Norge AS og Itera ASA. Han var også tidligere revisormedarbeider i KPMG. Rune er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen regnskap, skatt og økonomistyring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 57 70 45
E-post: rune.wilhelmsen@hkstrategies.com
Scott Olav Allan

Scott Olav Allan

Spesialrådgiver / Kreativ leder
(1987) Scott er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit, med fokus på PR, kampanjeutvikling og digital kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som freelance prosjektutvikler innen film, web og print og som gallerist hos Artwork AS. Scott har en MA. i Journalistikk ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo. Han har også en Bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer og Goldsmiths University of London. I sin Masteroppgave skriver Scott om omdømmet og oppfattelsen av Norge og nordmenn i utenlandske aviser, i kjølevannet av 22-juli hendelsene.

Tlf: +47 22 04 82 05 / +47 92 01 39 72
E-post: scott.allan@hkstrategies.com
Sebastian Eidem

Sebastian Eidem

Spesialrådgiver
(1984) Sebastian er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med fokus på offentlig sektor. Han har flere års erfaring fra Forsvaret, og han har hatt flere lederposisjoner i studentpolitikken. Sebastian har også jobbet en kortere periode hos UD med næringspolitiske spørsmål og kommunikasjon. I tillegg har Sebastian innehatt andre verv i studentmiljøet i Trondheim med ansvar for kommunikasjon og rådgiving. Sebastian har en bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU og en mastergrad i politisk økonomi fra BI og Seoul National University.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 22 39 64
E-post: sebastian.eidem@hkstrategies.com
Simen A. Johannessen

Simen A. Johannessen

Seniorrådgiver
Simen er tilknyttet markedsavdelingen og jobber bredt med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Han har et særlig blikk for sterke historier og gode vinklinger med betydelig innsikt i de ulike medieflatene og hvordan de arbeider. Han jobber med kunder innenfor energi, detaljhandel, teknologi og reiseliv. 

Simen har erfaring fra flere lederverv, og kom senest fra stillingen som nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i HRG Nordic.
 
Simen har en Master of Science i internasjonal hotelledelse fra Cornell University, NY, USA og har deltatt i WPPs topplederprogram «Maestro». Han er styremedlem i bransjeforeningen KOMM og blogger fast på Nettavisen om politikk og kommunikasjon.

LinkedIn

Tlf: +47 22 04 82 00 / +4790 02 69 90
E-post: simen.johannessen@hkstrategies.com
Steffen Fjærvik

Steffen Fjærvik

Spesialrådgiver
(1971) Steffen er tilknyttet selskapsavdelingen i Gambit H+K og har lang erfaring fra NRK, både som nyhetsjournalist, leder og programskaper. Han har laget flere radiodokumentarer og var programansvarlig for TV-dokumentarserien Tidsvitne på NRK1. I flere år var han fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk og drev videreutdanning av norske journalister innenfor digital research og flermedial publisering.  Han har holdt flere kurs og foredrag på SKUP-konferansen og vært gjesteforeleser universitetets- og høyskolenivå. Han er redaktør for et antall bøker innenfor sakprosa.
 
Steffen er utdannet journalist fra Volda (cand. mag.) med nordisk og engelsk mellomfag fra Universitetet i Tromsø. Han har videreutdanning på master-nivå i teknologiendring og samfunnsutvikling fra NTNU (2014) og universitetskurs i kreativitet, innovasjon og endring fra Penn State University (2014).
 
Hos Gambit driver Steffen med medietrening, praktisk mediehåndtering og kommunikasjonsrådgiving.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 63 70 33
E-post: steffen.fjaervik@hkstrategies.com
Stein Kåre Kristiansen

Stein Kåre Kristiansen

Seniorrådgiver
I over 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk og internasjonal politikk som journalist og kommentator.  Han startet karrieren som politisk reporter i Vårt Land i 1973,  før han gikk over til VG,  der han gjennom 20 år jobbet som politisk journalist, leder av politisk avdeling, utenriksreporter og korrespondent i blant annet Midt-Østen, USA og Sovjet Unionen/Russland. Stein Kåre Kristiansen meldte overgang til TV2 i 1996. Der jobbet han i 18 år som både journalist, redaktør og politisk kommentator. De siste årene har han også hatt sitt eget politiske samtaleprogram, «Kristiansen og Strand», sammen med redaktør Arne Strand i Dagsavisen. Nå er Kristiansen klar for å dele sine erfaringer og sin kunnskap om politikk og media med både offentlige og private virksomheter over hele landet.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 55 77 17
E-post: SteinKare.Kristiansen@hkstrategies.com
Susanne Lavoll

Susanne Lavoll

Rådgiver
Susanne er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med fokus på helse og teknologi. Hun kom til Gambit fra Oslo Cancer Cluster (OCC) der hun har bistått organisasjonen med kommunikasjon og myndighetskontakt. Susanne har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for Geelmuyden.Kiese innen samfunnskommunikasjon, samfunnsanalyse og myndighetskontakt- og strategi. Hun har erfaring som samfunnspolitisk rådgiver i fagforeningen NITO, der hun jobbet med innovasjon og IKT-politikk. Hun har også analytisk erfaring fra sin tidligere stilling hos Copenhagen Economics, der hun arbeidet på flere store prosjekter innen samfunnsøkonomisk analyse. Susanne utdannet innen samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo og Universitetet i København.
 
 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 46 20 42
E-post: Susanne.Lavoll@hkstrategies.com
Svein Sundsbø

Svein Sundsbø

Seniorrådgiver
Svein Sundsbø har omfattende erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Han har bakgrunn fra industripolitisk avdeling i Norsk Industri i 4 år. Han begynte der etter 11 år som konserndirektør i Elkem ASA hvor han bl.a. hadde ansvar for energidivisjonen og konsernets samfunnskontakt. Svein Sundsbø har tidligere vært administrerende direktør i Norges Forskningsråd
Sundsbø har politisk erfaring bl.a. som generalsekretær i Senterpartiet i 8 år, kommunepolitiker og varaordfører i Frogn, politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet og landbruksminister i 1985-86. Fra 2013 til 2014  var Sundsbø politisk rådgiver for Ola Borten Moe i Olje-og Energidepartementet. Sundsbø er utdannet som cand.agric. ved Norges Landbrukshøgskole på Ås, hvor han også arbeidet i 4 år som stipendiat og forsker.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: svein.sundsbo@hkstrategies.com
Tom Bøe

Tom Bøe

Spesialrådgiver
(1961) Tom Bøe er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han har bakgrunn fra media som tidligere VG-journalist med 3 SKUP-diplom, senere leder i samfunnsavdelingen i samme avis. Han har 13 års erfaring som rådgiver, hvorav ti av dem i eget firma. Tom rådgir en rekke kunder innenfor organisasjons- og næringsliv, spesielt innenfor shipping, verftsindustri, oljeservice, forsvar og samferdsel. Han har spesiell kompetanse på medier og mediekriger, politisk påvirkning, strategiprosesser, krisehåndtering og har ført - og vunnet - PFU-saker for en lang rekke kunder. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 09 48 54
E-post: tom.boe@hkstrategies.com
Tor-Martin Torbergsen

Tor-Martin Torbergsen

Prosjektleder
(1992) Tor-Martin er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han er utdannet Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole, og har spesialisering i ressursforvaltning.
Tor-Martin har i tillegg til studiene vært politisk aktiv, og har jobbet som valgkampsekretær for Troms Arbeiderparti. Han har vært folkevalgt og medlem av formannskapet i Skånland kommune i perioden 2011-2015. I tillegg har Tor-Martin vært medlem av fylkestinget i Troms, og har en periode som sentralstyremedlem i AUF

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 45 46 98 06
E-post: Tor-Martin.Torbergsen@hkstrategies.com
Tord Bergesen

Tord Bergesen

Spesialrådgiver
Tord er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon og jobber med myndighetskontakt, strategisk rådgivning og analyse. Tord kom til Gambit H+K etter fem år som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe. Der hadde han særskilt ansvar for forsvars- og sikkerhetspolitikk, samt utviklings- og europapolitikk. Han har et bredt nettverk over hele verden etter å ha vært internasjonal sekretær i Høyre i samme periode.
 
Tord har tidligere erfaring som politisk analytiker ved den amerikanske ambassaden i Oslo og fra asylavdelingen i Utlendingsdirektoratet (UDI). Tord har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, med utveksling til American University i Washington, D.C., og har bl.a. hatt internship ved tenketanken Center for Strategic and International Studies (CSIS). Ved siden av jobb har Tord engasjert seg som mentor i programmet Young Ambassadors og medlem i redaksjonsrådet til tidsskriftet Minerva. Tord dekker blant annet områdene forsvar, samfunnssikkerhet og beredskap, næring, samferdsel, energi, samt offentlig forvaltning.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 81 21 88
E-post: Tord.Bergesen@hkstrategies.com
Vegard Bjørtuft

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / Leder Sports Marketing & Sponsorship (SMS)
Vegard er seniorrådgiver og leder for sponsorkommunikasjon i Gambit H+K. Han bistår kunder med utvikling og oppdatering av sponsorstrategier, strategisk rådgivning og aktivering av sponsorater. Vegard har også lang erfaring fra kulturspons og er rådgiver for Astrup Fearnley Museet.

I tillegg har Vegard lang erfaring fra ulike ledende stillinger og styreverv, og har således bred erfaring innen ledelse, økonomi, markedskommunikasjon og event-markedsføring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 03 16 00
E-post: Vegard.Bjortuft@hkstrategies.com
Victoria Broen

Victoria Broen

Controller
(1989) Victoria er tilknyttet administrasjonen med arbeidsoppgaver innen økonomi og regnskap. Hun er utdannet siviløkonom med spesialisering innen Finansiell Økonomi og Strategi. Ved siden av studiene har Victoria besittet flere verv i ulike studentorganisasjoner, hun var blant annet nestleder i siviløkonomforeningen ved HiOA og rekrutterer for Econa.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 97 45 80
E-post: Victoria.Broen@hkstrategies.com
Ylva Vethe

Ylva Vethe

Tekstforfatter
(1987) Ylva er tilknyttet den kreative byråenheten Bisqit i avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med innholdsproduksjon og ide- og konseptutvikling.
Hun har tidligere arbeidet som tekstforfatter, rådgiver og prosjektleder i byrået Fete typer, og med sosiale medier, blogging og pressemeldinger i kommunikasjonsavdelingen hos Greenpeace.
Med en bachelorgrad i feature-journalistikk er Ylva en iderik tekstforfatter, med et fargerikt språk og god evne til å formidle historier. Hun skriver både på norsk og engelsk og evner å tenke på tvers av flater, fra trykk og web til video og sosiale medier. Hun er også utdannet retail designer fra Westerdals School of Communication. 

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 89 35 67
E-post: Ylva.Vethe@hkstrategies.com