Hvem er vi?

Vi er Norges bredeste, best integrerte og mest profesjonelle konsulentvirksomhet innen kommunikasjon.
Hvem er vi?
BREDT FAGMILJØ: F.v: Bettina Therese Rognås Ellefsen (Siviløkonom fra NHH), Sebastian Eidem (Statsviter fra NTNU ogm med mastergrad i politisk økonomi fra BI), Ingrid Høstbjør (Master i medievitenskap fra UiO), Christoffer Gundersen (Internasjonale studier og statsvitenskap fra UiO) og Kristian Norheim (Tidligere på Stortinget for Fremskrittspartiet). 


Vi teller rundt 60 medarbeidere som representerer noe av den bredeste kompetansen norsk næringsliv kan tilby. Innenfor Gambit H+K sine tre hovedområder; Markeds-, Selskaps- og Samfunnskommunikasjon jobber det mennesker med unike bakgrunner. Noen av oss har lang erfaring fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har lang kommersiell erfaring og mange har en bakgrunn fra media.
 
Både størrelsen og bredden vår betyr at vi har kapasitet og forståelse som få kan matche. Vi er derfor i stand til å løse de fleste oppgaver innen kommunikasjonsfaget. 
 
Vi har jobbet med de fleste av Norges største organisasjoner og bedrifter, og vi har vært med å utvikle mange mindre aktører. Vår lange kundeerfaring er en stabilitet og styrke som preger byrået vårt.
I tillegg til vår egen størrelse er vi en del av det globale Hill+ Knowlton nettverket med 82 kontorer i 45 land. Tilknyttingen til H+K setter oss i stand til å løse internasjonale kommunikasjonsutfordringer.
 
Hovedkontorsfunksjoner for Hill+Knowltons operasjoner i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) er lagt til Oslo og er integrert med Gambit H+K i Norge. Det gir oss globale og regionale stordriftsfordeler og spesielle muligheter til å dra inn ekstra ressurser når det er nødvendig. H+K Strategies EMEA ledes av Gambits grunnlegger og styreleder Lars Erik Grønntun.
 
Hill+Knowlton er en del av WPP Group plc (NASDAQ: WPPGY), et av verdens største kommunikasjonskonsern.
 

Kontakt :

Henrik Halvorsen
CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com