Event management

Event har de senere årene vokst seg til en bli en arena som de aller fleste, både større og mindre markedsaktører, benytter seg av.
Event management
Det som for noen år tilbake i stor grad handlet om en fest med gode kontakter, er i dag et av de viktigste markedsføringsverktøyene både for å nå nye kunder, posisjonere seg i markedet og skape gode histrorier. Eventbransjen er i stadig utvikling og flere velger å bruke mer ressurser på opplevelsesbasert markedsføring framfor tradisjonell reklame.
Gjennom et godt idékonsept, solid prosjektledelse og en helhetlig strategi for hvordan en skal utnytte effekten av et godt gjennomført event, kan Gambit H+K hjelpe deg med en eventgjennomføring fra a til å. En av våre styrker som byrå et at vi har ressursene til å integrere eventet inn mot pressearbeid, digital spredning, design og andre PR-tiltak.
Vår hovedrådgiver innen event management:
Sindre Olsson har jobbet i Gambit H+K siden høsten 2010 og kom fra jobben som partner i media -og eventselskapet Klubbsju DA. Sindre er tilknyttet markedsavdelingen, med fokus på events og markedsføring innenfor livsstils-teamet til Gambit.
Sindre er utdannet fra Westerdals School og Communication som Art Director. Tidligere har han også jobbet som markedsansvarlig for NATT&DAG, markedsansvarlig i Hovefestivalen og prosjektleder i Concept Communication.
Gambit H+K bistår med:
  • Idégrunnlag, konseptskisser og planlegging
  • Prosjektledelse og iverksetting
  • Produksjon og gjennomføring
  • Rapportering og dokumentasjon
  • Kople eventet opp mot PR-tiltak før, under og etter gjennomføring
  • Evaluering og verdiberegning av eventet

Kontakt :

Vegard Bjørtuft
Seniorrådgiver / Leder Sports Marketing & Sponsorship (SMS)

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 03 16 00
E-post: Vegard.Bjortuft@hkstrategies.com