Medietrening

I våre medietreninger henter vi eksempler fra deltakernes hverdag og tar utgangspunkt i situasjoner de selv kan havne i som intervjuobjekter.
Medietrening
Vi legger vekt på å bruke deltakernes egen erfaring, og oppmuntrer til kompetansedeling som en viktig del av våre kurs og treninger. Deltakere får trene seg foran kamera, og får opplæring i praktiske teknikker og verktøy de umiddelbart kan ta i bruk i sitt møte med media. Etter øvelsene evaluerer vi
hver enkelt deltaker individuelt. Vi vektlegger heller å bygge folk opp, fremfor å bryte dem ned.


Våre instruktører har mange års erfaring i å trene talspersoner, og har erfaring fra store norske redaksjoner. Vi tilpasser medietreningen til hva slags erfaring deltakerne har med media. Vår trening passer både for dem som er helt uerfarne i møte med media og for toppledere som må forsvare selskapets omdømme.


Vi tilbyr også kurs i hvordan du eller din bedrift skal fange medias oppmerksomhet og få saker på trykk eller på TV-skjermen. Vi gjennomfører debatt-trening og tilbyr operativ sparring og øvelse før opptreden i media, på pressekonferanser og i intervjusituasjoner. Vi kan også tilby trening i TV- og radiostudio.